reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Śliwka to by najchętniej przespala całe 7 miesięcy jeszcze. Co dzień ta sama akcja że od rana zaczynają mi się plamienia. Zastanawiam się też jakie bóle brzucha są ok a jakie są alarmujące. Ech wiem ze jestem panikara ale tak się boję ta ciążę stracić :(
tez bym sie bala. Nie jestes panikara. Cholerne plamienia - skad to sie bierze,

Kurcze zmartwilam się bo już nie ma możliwości do nikogo w Gameta Gdynia się umówić na 2 lub 3 stycznia na wizytę kwalifikacyjną :( chyba nie jest mi to już zwyczajnie dane :(

Śliwka to by najchętniej przespala całe 7 miesięcy jeszcze. Co dzień ta sama akcja że od rana zaczynają mi się plamienia. Zastanawiam się też jakie bóle brzucha są ok a jakie są alarmujące. Ech wiem ze jestem panikara ale tak się boję ta ciążę stracić :(
A zwiększyl Ci lekarz progesteron? Bóle są raczej normalne, bo macica się rozciąga i progesteron robi swoje.. Na pewno to nie ułatwia aby przesiedziec ciążę w spokoju? A jesteś na L4 ?

Kurcze zmartwilam się bo już nie ma możliwości do nikogo w Gameta Gdynia się umówić na 2 lub 3 stycznia na wizytę kwalifikacyjną :( chyba nie jest mi to już zwyczajnie dane :(
Zacznij wierzyc w swoje kropki. Mysle ze nie bedzie potrzeby zmieniac kliniki. I ty musisz w to uwierzyc

A zwiększyl Ci lekarz progesteron? Bóle są raczej normalne, bo macica się rozciąga i progesteron robi swoje.. Na pewno to nie ułatwia aby przesiedziec ciążę w spokoju? A jesteś na L4 ?
Tak tak już od 6 listopada jestem na chorobowym i tak też mi się te plamienia zaczęły. Nie wiem czy to cały czas z tej odklejonej kosmowki? No ale ile można? Do tego dziś tak cmiąco boli mnie podbrzusze i nie wiem czy tak jest ok czy nie? Już nospe wzięłam ale mało co pomogła. A plackiem już tak leżę miesiąc prawie + 3 dni w szpitalu

reklama
Tak tak już od 6 listopada jestem na chorobowym i tak też mi się te plamienia zaczęły. Nie wiem czy to cały czas z tej odklejonej kosmowki? No ale ile można? Do tego dziś tak cmiąco boli mnie podbrzusze i nie wiem czy tak jest ok czy nie? Już nospe wzięłam ale mało co pomogła. A plackiem już tak leżę miesiąc prawie + 3 dni w szpitalu
Sily i wytwałosci

Do góry