Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja nawet nie mam takiego naczynia jak patera na ciastosię powodziA u mnie w domu niezmiennie od wczoraj panuje glut... W sumie za oknem też nieciekawie więc pasuje idealnie.DZIEN DOBRY!!! kochane ja wczoraj prawie caly dzien przespalam i cala noc. Mazek donosil tylko herbatke z imbirem dzisiaj w pracy wszyscy cos ode nie chca, a mi sie nie chce I nawet maz przyszedl o 11 na kawke (taki mamy zwyczaj bo Lukasz pracuje w domu ), a ja sie prawie slowem nie odezwalam W ten weekend bylam bardzon egoistyczna, mylalam tylo o sobie. Chociaz jak bylimsy na zakupach w czestochowie to kupilam patere na ciasto A TO OZNACZA ze nie ja bede z tego naczynia jadla a raczej maz buziaki dla was kochane MOJE
@AleAle27 Ja niestety nie dam rady z kalendarzem. Ja ledwo swoje życie ogarniam. Tym bardziej, że forum ogarniam z doskoku na komórce, a to chyba tak się nie da z kalendarzem działać. Szkoda, żeby nikt się nie podjął? Może jest jakaś bardziej czasowa dobra duszyczka?
No ja właśnie umówiłam się na przyszły poniedziałek na podgląd endo i decyzje o transferze.