bazylia128
Fanka BB :)
@Netiaskitchen where are you? Ociagas sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierze za nas wszystkieKurczę bardzo słabo u mnie już z tą wiarą... łatwiej mi wierzyć jeśli mam dalszy plan..a teraz zwyczajnie odległość komplikuje planowanie.. jeszcze jeden lekarz nie podał im grafiku dr Czech więc będę dzwonić codziennie.. Dziękuję że wierzysz za mnie
Około 12tcOj ja miałam już takie krwawienie konkretne także pojechaliśmy i tak zostałam. Ale martwię się. Kiedy się te łożysko tworzy?
Z tego samego dnia punkcji pamięta się dziewczynyJak milo ze ktos o mnie pamieta
poltora tygodnia temu moje szczescie mialo 8.1 mm i serduszko bilo rowniutko, okolo 150/min. Nadal biore luteine 3x200mg i duphaston 3x1 i accard 1x2. Dziś oddalam krew do badan. Najblizsza wizyte mam w sobotę 7 grudnia i mocno wierze ze moje szczescie rosnie sobie i zyje spokojnie ☺☺☺
ale tu dzisiaj cicho!!
@Śliwka12345 jak sie czujesz
@nadziejaprzedewszystkim opowiedz nam trocche
@Laurka2019 o tobie mysle caly czas
Juz nam mowila o prenatalnych. I tez sie zastanawiamy miedzy pappa a dna.. tylko u nas problem jest taki ze nie do konca pamietamy co nam lekarka mowila o tym z dna, bo mowila bardzo szybko.. moze Ty przyblizszysz mi jakies informacje? ☺☺Z tego samego dnia punkcji pamięta się dziewczyny
A na usg I trym się zapisywalas? Ja myślę aktualnie pappa czy wolne płodowe dna...
Pewnie w weekend lekarz Ci wszystko powie co i jak i zaplanujecie.
Super że dobrze się czujesz!!! To musi być dobrze, pewnie ponad 3cm będzie miało Twoje maleństwo w sobote
Ale byłaś na USG jest jakaś przyczyna tych plamień czy nic nie widać?Śliwka to by najchętniej przespala całe 7 miesięcy jeszcze. Co dzień ta sama akcja że od rana zaczynają mi się plamienia. Zastanawiam się też jakie bóle brzucha są ok a jakie są alarmujące. Ech wiem ze jestem panikara ale tak się boję ta ciążę stracić
Dziewczyny tak jak pisałam nie dam rady prowadzić kalendarzajutro oddaje komputer do naprawy i nie wiem kiedy wróci do mnie...
Jeśli ktoś ma możliwość i chęci będę bardzo wdzięczna :*
Hej, czy któraś z Was miała transfer na cyklu sztucznym w 23dc ??? Dziś u mnie @ po odstawieniu antyków już przyszła więc transfer przypadnie na 23dc..
Pappa jest tańsza bo kosztuje między 200 a 300zl, badania wolnego płodowego dna to koszt 10razy większy, ma większą dokładność, mniej fałszywie dodatni i fałszywie ujemnych wyników. Po 35r.z. Nie ma sensu pappy robić bo wyjdzie zły wynik po wprowadzeniu pomiarów i pappy do systemu.Juz nam mowila o prenatalnych. I tez sie zastanawiamy miedzy pappa a dna.. tylko u nas problem jest taki ze nie do konca pamietamy co nam lekarka mowila o tym z dna, bo mowila bardzo szybko.. moze Ty przyblizszysz mi jakies informacje? ☺☺
Dzis boli brzuch, tak jakby nawet ciągnie i mam nadzieje ze to rosnaca macica daje o sobie tylko znac...
Bo my tu pewnie wszystkie wierzymy we wszystko tylko nie w siebieKurczę bardzo słabo u mnie już z tą wiarą... łatwiej mi wierzyć jeśli mam dalszy plan..a teraz zwyczajnie odległość komplikuje planowanie.. jeszcze jeden lekarz nie podał im grafiku dr Czech więc będę dzwonić codziennie.. Dziękuję że wierzysz za mnie