reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz mieszkam pod Bristolem w W-s-M a w Bristol pracujemy ;) ja już raz z emigracji wracałam w 2010 roku po ponad 4 latach więc wiem że nie łatwo wrócic...
O sorry to nie do mnie było :rofl2: :D Lecze się w Invicta Gdańsk.. Tzn tam mam mrozaki z 2013 i jeśli miałabym znów stymulacje robić to już napewno nie u nich.. Są jak korporacja!
KIR możesz wysylkowo w Medgen zrobić a resztę badań to dzwon i zapytaj bo już nie pamiętam gdzie w Trójmieście.. Ja je u docenta w APC zrobiłam

O sorry to nie do mnie było :rofl2: :D Lecze się w Invicta Gdańsk.. Tzn tam mam mrozaki z 2013 i jeśli miałabym znów stymulacje robić to już napewno nie u nich.. Są jak korporacja!
KIR możesz wysylkowo w Medgen zrobić a resztę badań to dzwon i zapytaj bo już nie pamiętam gdzie w Trójmieście.. Ja je u docenta w APC zrobiłam
Aha rozumiem. Ja tez się leczylam w Invicie we Wrocławiu ale nie polecam . Naciagaja i tyle. W czwartek porozmawiam z lekarzem i działam 😉Mam nadzieję ze jest szansa i w końcu uda się spełnić nasze największe marzenie❤

Aha rozumiem. Ja tez się leczylam w Invicie we Wrocławiu ale nie polecam . Naciagaja i tyle. W czwartek porozmawiam z lekarzem i działam 😉Mam nadzieję ze jest szansa i w końcu uda się spełnić nasze największe marzenie❤
Jak masz jeszcze 4 zarodki to zdecydowanie warto skonsultować się z immunologiem i może wdrożyć jakies leczenie przed kolejnym crio

@sandra777.12 a jakim protokołem leciałas długim czy krótkim ?
Miałaś ilu dniowy zarodek transferowany ?
Kiedy testujesz ? Masz jakieś weryfikacje w tym czasie w klinice ?
Miałam długi protokół ;)
Transferowany miałam 3 dniowy (nasz jednymi skarb)
A co do testowania to myśle, że zrobię to 12.12 ;)
Mieszkam za granicą i we wtorek wracam, więc wszystko zrobię tam ;)
Ale pewnie jeszcze we wtorek zrobię sobie progesteron i estradiol 😊 tak dla siebie, jak tam wygląda sytuacja. A jak U Ciebie ?

Jak masz jeszcze 4 zarodki to zdecydowanie warto skonsultować się z immunologiem i może wdrożyć jakies leczenie przed kolejnym crio
Tak wlasnie zrobie. Dziekuje bardzo za podpowiedź. Kurcze ze ja tu wcześniej nie trafilam. Czlowiek inaczej przechodzi przez to wszystko wiedziac ze moze liczyc tu na słowa wsparcia

reklama
My w blisko Cambridge . A skad jestes z Polski?

Kraków 🥰 piękny Kraków ale nie mam tam
Już nikogo, cała bliska rodzina jest w Uk
Do Polski jeździmy pod Szczyrk bo męża mam z tamtąd a klinika w Bielsku Białej i Katowice Gyncentrum. Lecę na koniec tego miesiąca zrobić wymazy i po leki do stymulacji. Mam nadzieje ze ogarnę wszystko w półtora dnia [emoji51]
Styczeń będzie tu na forum gorącym miesiącem 2020 no chyba większość z nas wtedy właśnie podchodzi do ivf

Do góry