reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No i piknie!!! Miłość kwitnie🥰🥰🥰bosko❤️No Maksik to nas szokuje, bo chłop nie ma skończonych 11 mcy a już sam po 5-6 kroczkow zapierdziela...
I taki oficjalny apel mnie nadszedł, myślę że paru osobom się spodoba:
@Murawa - weź laseczka może sobie jakieś przypomnionko raz w tygodniu w kalendarzu ustaw: coś w stylu "odezwać się do dziewczynek z forum". Zobacz ile tu osób wyczekuje na jakiś znak sygnał co u Ciebie 😊😊😊Myślimy o Tobie cieplutko, sama widzisz jakie poruszenie jak coś napiszesz 😍
Podpisuje się pod tym 🙂🙂🙂
Z Tobą to zupełnie inaczej to forum funkcjonuje bo wprowadzasz tyle dobrej energii 😁😁😁
Więc nie możesz nas Murawciu zaniedbywac 🙈🙈🙈

reklama
No to samo życie. Najważniejsze ze sobie radzisz z chorobą. Co do młodej to najwidoczniej tak musiało być :)
Napisz mi jeszcze czy mozemy jesc buraczki. Podobno gotowane na parze mozna a takie normalne ze słoiczka ? ja je tak uwielbiam i juz tyle czasu sobie odmawiam :(
Nie słyszałam żeby były jakieś przeciwskazania odnośnie buraczków. Kwestia nie dosładzania może, bo niektórzy to robią. Jedyny negatyw jaki o nich słyszałam to że mają szczawiany i żeby uzupełniać wapń ale to chyba mało istotne.

@Murawa my się jeszcze nie znamy, bo ja się tu od miesiąca zadomowiłam 😜, ale już Cię lubię, zostań i nie znikaj juz😉

E ...NIE,NIE !Kooochana do zniknięcia to jakiś 80 kg mi brakuje :p :p :p
Miłe bardzo to co piszesz-tylko nie zadomawiaj się tak jak ja plissss-podejście,różowa pupa a potem to tylko czasem zaglądaj ze zdjątkami potomstwa 😘😘😘

E ...NIE,NIE !Kooochana do zniknięcia to jakiś 80 kg mi brakuje :p :p :p
Miłe bardzo to co piszesz-tylko nie zadomawiaj się tak jak ja plissss-podejście,różowa pupa a potem to tylko czasem zaglądaj ze zdjątkami potomstwa 😘😘😘
🤣🤣🤣
Oj żeby to tak łatwo poszło jak mi się wydawało przed invitro. No nic, czekam na druga szanse w styczniu 😁😁😁
Póki co dobrze się tutaj czuje na tym forum i mega się cieszę ze je znalazłam, klikając w google „objawy po transferze” 😜😜😜

reklama
🤣🤣🤣
Oj żeby to tak łatwo poszło jak mi się wydawało przed invitro. No nic, czekam na druga szanse w styczniu 😁😁😁
Póki co dobrze się tutaj czuje na tym forum i mega się cieszę ze je znalazłam, klikając w google „objawy po transferze” 😜😜😜

Ta... Mnie też się wydawało, że pójdzie raz, dwa. Hmmm. A rzeczywistość swoje.
No to meeeega ✊✊✊Za styczeń. Niech drugie będzie tym najlepszym, udanym😘

Do góry