reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i piknie!!! Miłość kwitnie🥰🥰🥰bosko❤️No Maksik to nas szokuje, bo chłop nie ma skończonych 11 mcy a już sam po 5-6 kroczkow zapierdziela...
I taki oficjalny apel mnie nadszedł, myślę że paru osobom się spodoba:
@Murawa - weź laseczka może sobie jakieś przypomnionko raz w tygodniu w kalendarzu ustaw: coś w stylu "odezwać się do dziewczynek z forum". Zobacz ile tu osób wyczekuje na jakiś znak sygnał co u Ciebie 😊😊😊Myślimy o Tobie cieplutko, sama widzisz jakie poruszenie jak coś napiszesz 😍
Podpisuje się pod tym 🙂🙂🙂
Z Tobą to zupełnie inaczej to forum funkcjonuje bo wprowadzasz tyle dobrej energii 😁😁😁
Więc nie możesz nas Murawciu zaniedbywac 🙈🙈🙈

reklama
No to samo życie. Najważniejsze ze sobie radzisz z chorobą. Co do młodej to najwidoczniej tak musiało być :)
Napisz mi jeszcze czy mozemy jesc buraczki. Podobno gotowane na parze mozna a takie normalne ze słoiczka ? ja je tak uwielbiam i juz tyle czasu sobie odmawiam :(
Nie słyszałam żeby były jakieś przeciwskazania odnośnie buraczków. Kwestia nie dosładzania może, bo niektórzy to robią. Jedyny negatyw jaki o nich słyszałam to że mają szczawiany i żeby uzupełniać wapń ale to chyba mało istotne.

@Murawa my się jeszcze nie znamy, bo ja się tu od miesiąca zadomowiłam 😜, ale już Cię lubię, zostań i nie znikaj juz😉

E ...NIE,NIE !Kooochana do zniknięcia to jakiś 80 kg mi brakuje :p :p :p
Miłe bardzo to co piszesz-tylko nie zadomawiaj się tak jak ja plissss-podejście,różowa pupa a potem to tylko czasem zaglądaj ze zdjątkami potomstwa 😘😘😘

E ...NIE,NIE !Kooochana do zniknięcia to jakiś 80 kg mi brakuje :p :p :p
Miłe bardzo to co piszesz-tylko nie zadomawiaj się tak jak ja plissss-podejście,różowa pupa a potem to tylko czasem zaglądaj ze zdjątkami potomstwa 😘😘😘
🤣🤣🤣
Oj żeby to tak łatwo poszło jak mi się wydawało przed invitro. No nic, czekam na druga szanse w styczniu 😁😁😁
Póki co dobrze się tutaj czuje na tym forum i mega się cieszę ze je znalazłam, klikając w google „objawy po transferze” 😜😜😜

reklama
🤣🤣🤣
Oj żeby to tak łatwo poszło jak mi się wydawało przed invitro. No nic, czekam na druga szanse w styczniu 😁😁😁
Póki co dobrze się tutaj czuje na tym forum i mega się cieszę ze je znalazłam, klikając w google „objawy po transferze” 😜😜😜

Ta... Mnie też się wydawało, że pójdzie raz, dwa. Hmmm. A rzeczywistość swoje.
No to meeeega ✊✊✊Za styczeń. Niech drugie będzie tym najlepszym, udanym😘

Do góry