Może akurat tym razem pozytywnie Cię zaskoczy powodzeniaDzis moj 12 dpt. W 10dpt moja beta wyszla tylko 14. Lekarz kazal powtórzyć. Ale szczerze mowiac mam zle przeczucia. Wiem ze cuda sie zdarzaja, wszędzie ale niestety mnie nie dotyczą.
reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka[emoji24][emoji24][emoji24] Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Ja pier..le tak wierzyłam ze Ci się udało tym razem przytulam mocno! Odpocznij, wypłacz się i wracaj tu do nas!
Czarna1985
Dziekuje❤Może akurat tym razem pozytywnie Cię zaskoczy powodzenia ❤
Czarna1985
Ale tu dzisiaj smutno az sie plakac chce
Kochana trzymaj się ... strasznie przykro . Ale powtórzę po raz kolejny - 2020 będzie naszym rokiemMam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
DziękujęPrzytulam Cie z calych sil!
Netiaskitchen
Chyba masz rację. Na początku miałam ochote zwinąć się w kulkę i gdzieś schować. Na szczęście nie mogłam. Posprzatalam kuchnie, wyrzucilam parę niepotrzebnych rzeczy, wstawilam pranie, poukładałam z młodym zabawki. I jakos ta złość na cały świat mi trochę się zmniejszyła... Na pewno nie odpuścimy, co to to nie!!!Bardzo mi przykro wiem że te siły do dalszej walki wrócą szybciej niż ci się wydaje. Trzeba się wypłakac i działać dalej.
reklama
bazylia128
@Netiaskitchen mam złamane serce
Ale wiesz ze to nie koniec! Napewno jest ci ciezko bo masz pod opieka synka. Ale t wlasnie dla niego musisz sie trzymac i masz tez przeciez wspanialego meza. wierzę ze razem przez to przejdziecie.
Moze to cie nie pocieszy ale wiesz tez ze 3 transfer to nie tak duzo,
Za chwile ochloniesz ale jak juz to zrobisz to musisz sie zastanowic co dalej. Gdzie szukac i w czym jest problem. Nie wiem czy badalas immuno i insuline? Jesli to chyba najwyzszy czas.
Wiem ze to okrutne co teraz napisze ale kazdy nie udany transfer zbliza cie do celu. Uczy i pomaga nam znalezc przyczyne niepowodzen. Ty tez znajdziesz...i juz niedlugo bedzie dobrze.
Trzymaj sie mocno i wracaj do nas jak najszybciej bo my tu bez ciebie nie damy rady
Ale wiesz ze to nie koniec! Napewno jest ci ciezko bo masz pod opieka synka. Ale t wlasnie dla niego musisz sie trzymac i masz tez przeciez wspanialego meza. wierzę ze razem przez to przejdziecie.
Moze to cie nie pocieszy ale wiesz tez ze 3 transfer to nie tak duzo,
Za chwile ochloniesz ale jak juz to zrobisz to musisz sie zastanowic co dalej. Gdzie szukac i w czym jest problem. Nie wiem czy badalas immuno i insuline? Jesli to chyba najwyzszy czas.
Wiem ze to okrutne co teraz napisze ale kazdy nie udany transfer zbliza cie do celu. Uczy i pomaga nam znalezc przyczyne niepowodzen. Ty tez znajdziesz...i juz niedlugo bedzie dobrze.
Trzymaj sie mocno i wracaj do nas jak najszybciej bo my tu bez ciebie nie damy rady
Podziel się: