O nie a takie mialam dobre przeczucia...bardzo mi przykro... Przytulam Cie mocno ❤Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
reklama
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Szczerze mówiąc kompletnie się tego nie spodziewałam.... Nie wiem, co powiedzieć, jak pocieszyć. Nic nie wiem.
Aneczka85_01
Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka[emoji24][emoji24][emoji24] Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
A czy to nie za wcześnie na bete ? W którym dniu napewno już beta musi być jeśli wszystko jest ok ?
ilmenau
Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Przykro mi bardzo żadne słowa nie pomogą, więc wysyłam wirtualne uściski :*
Czarna1985
Ja mialam 3 ivf w Oxford. Tym razem zdecydowaliśmy sie podejść w PL dokładnie w Gdyni. Ale uwazam ze w Polsce o niebo lepiej . Podejscie lekarzy super. Nie ważne jaki wynik bedzie nie żałujęZnalazlam klinike IVF u siebie w Bristolu I tu mam wyniki tego samego dnia. w Londynie Ten powinno miec. Czekam na dobre wiesci
Tez odswiezam strong zeby uslyszec dobre wiesci od Was
Kurde ale mi przykro. Az mi sie plakac zachcialo. Trzymaj się kochanaMam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Przykro mi bardzo wypłacz się, odpocznij i wracaj do walki.Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
O rany, a takie miałam dobre przeczucia co do Ciebie . Ogromnie Ci współczujęMam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Aduś16
Ja do IVF nigdy w UK nie podchodzilam i bym nie podeszła bo ich podejście so wszystkiego co ma związek z leczeniem przeraża mnie trochę... ja też w Polsce 3 stymulacje... Teraz crio ale nie jestem już z Invicta zadowolona... w UK niestety nam żadna refundacja nie przysługuje już więc jak mam płacić to wolę w Polsce A u kogo w gamecie jesteś? Jak mi się w grudniu nie uda chce się do nich przenieść...Ja mialam 3 ivf w Oxford. Tym razem zdecydowaliśmy sie podejść w PL dokładnie w Gdyni. Ale uwazam ze w Polsce o niebo lepiej . Podejscie lekarzy super. Nie ważne jaki wynik bedzie nie żałuję
reklama
Aduś16
Podziel się: