Wooow super gratulujęJak dla mnie też inseminacje to strata czasu A przede wszystkim pieniędzy. Ja również mam niedrozny jeden jajowód i endonetrioze, zdecydowalismy się na in vitro tak jak radzil nam lekarz, udalo sie za pierwszym razem.
reklama
Tez jestem takiego zdania, ogólnie moimi zdaniem im więcej badań w naszym przypadku to lepiej, jakaś szansa na znalezienie przyczyny. Wczoraj już mieliśmy wyniki i wszystko w normie, jedynie pH za wysokie, więc liczę że w kolejnych badaniach coś znajdziemy nie tak dzięki za radęJa też zgadzam się z dziewczynami, szkoda kasy i przede wszystkim czasu. Rozszerzone badanie nasienia zdecydowanie warto zrobić, nawet gdybyście zdecydowali się na inseminację
Nie badalismy immunologi jeszcze, bo koszta spore sa, wczoraj zrobiliśmy genetyczne może to coś wykaże, w styczniu planujemy pierwsze podejście in vitro jak się nie uda dopiero za immuno się wezmę... Tzn on naklanial nas bardzo na 3 próby inseminacji ale stwierdził że to nasza decyzja i jak się uprzemy na in vitro to okA immunologia? Jak nie masz zaświadczenia o nieudanych iui to nie wystartuja z in vitro. Przynajmniej u mnie tak mówili.
Czarna1985
Fanka BB :)
Wiec trzymam kciukiJestem po wizycie. Endometrium 8,5/9 mm więc piękniutkie. W sobotę transfer. Kciuki się przydadzą
Aduś16
Nawet jeśli to biochemiczna to już dobry znak że coś zaskoczyło... A mrozaczki macie jeszcze?Dzis moj 12 dpt. W 10dpt moja beta wyszla tylko 14. Lekarz kazal powtórzyć. Ale szczerze mowiac mam zle przeczucia. Wiem ze cuda sie zdarzaja, wszędzie ale niestety mnie nie dotyczą.
Czarna1985
Mamy jeszcze 4 mrozaczki(3 dobrej jakosci i 1 slabszej) To jest moje 3 poronienie. Czyli cos jest ze mną nie tak. Robili mi duzo badan ale wszystko wychodzi ok. To w czym problemNawet jeśli to biochemiczna to już dobry znak że coś zaskoczyło... A mrozaczki macie jeszcze?
Aneczka85_01
Mamy jeszcze 4 mrozaczki(3 dobrej jakosci i 1 slabszej) To jest moje 3 poronienie. Czyli cos jest ze mną nie tak. Robili mi duzo badan ale wszystko wychodzi ok. To w czym problem[emoji24]
Właśnie to jest najgorsze jak się nie znajduje przyczyny . Trzymam kciuki ze jednak się uda .
Czarna1985
DziekujeWłaśnie to jest najgorsze jak się nie znajduje przyczyny . Trzymam kciuki ze jednak się uda .
Aneczka85_01
Dziekuje [emoji8]
Mnie tez dobija ze ciagle coś się dzieje a nie chce zaskoczyć tak porządnie . Liczę jeszcze ze in vitro pomoże i będę mogła cieszyć się z bycia mama. Za długo już walczę ;( . Czasem myśle ze nie dam rady już dłużej ale zaraz się podnoszę i zmieniam tok myślenia .
reklama
Ruda08
Dziękuje bardzo i przytulam, służę rękawem na smarki!!Będziemy trzymać mi się akurat zwolniło trochę czasu w sobotę...
Podziel się: