reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja do IVF nigdy w UK nie podchodzilam i bym nie podeszła bo ich podejście so wszystkiego co ma związek z leczeniem przeraża mnie trochę... ja też w Polsce 3 stymulacje... Teraz crio ale nie jestem już z Invicta zadowolona... w UK niestety nam żadna refundacja nie przysługuje już więc jak mam płacić to wolę w Polsce ;) A u kogo w gamecie jesteś? Jak mi się w grudniu nie uda chce się do nich przenieść...
Dokładnie ich podejscie to jest totalna porażka. Ja tez bylam w Invicie ale we Wrocławiu. Nie bylam zadowolona. Ciagle tylko kasa i kasa. Testy i nic z nich nie wychodziło. Ja jestem w Gamecie u drCzecha i jestem bardzo zadowolona, ale polecam również dr Sliwinskiego. To trzymam za Ciebie kciuki zeby sie udalo w grudniu😉Ja juz po badaniu. Pani z recepcji powiedziała ze postara sie jak najszybciej wyslac mi wyniki ✊

reklama
Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka😭😭😭 Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Bardzo mi przykro😔 wiem że te siły do dalszej walki wrócą szybciej niż ci się wydaje. Trzeba się wypłakac i działać dalej.

Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka[emoji24][emoji24][emoji24] Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Jak bardzo mi przykro ;( kochana tule mocno. Zniknij ale tylko na chwile i wracaj z podwojna siłą do walki!

Dokładnie ich podejscie to jest totalna porażka. Ja tez bylam w Invicie ale we Wrocławiu. Nie bylam zadowolona. Ciagle tylko kasa i kasa. Testy i nic z nich nie wychodziło. Ja jestem w Gamecie u drCzecha i jestem bardzo zadowolona, ale polecam również dr Sliwinskiego. To trzymam za Ciebie kciuki zeby sie udalo w grudniu😉Ja juz po badaniu. Pani z recepcji powiedziała ze postara sie jak najszybciej wyslac mi wyniki ✊
No właśnie chce się zapisać na konsultacje do dr Śliwińskiego jak będę w grudniu żeby coś zacząć działać.. który dziś i Ciebie dpt?

reklama
No właśnie chce się zapisać na konsultacje do dr Śliwińskiego jak będę w grudniu żeby coś zacząć działać.. który dziś i Ciebie dpt?
Dzis moj 12 dpt. W 10dpt moja beta wyszla tylko 14. Lekarz kazal powtórzyć. Ale szczerze mowiac mam zle przeczucia. Wiem ze cuda sie zdarzaja, wszędzie ale niestety mnie nie dotyczą.

Do góry