reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja do IVF nigdy w UK nie podchodzilam i bym nie podeszła bo ich podejście so wszystkiego co ma związek z leczeniem przeraża mnie trochę... ja też w Polsce 3 stymulacje... Teraz crio ale nie jestem już z Invicta zadowolona... w UK niestety nam żadna refundacja nie przysługuje już więc jak mam płacić to wolę w Polsce ;) A u kogo w gamecie jesteś? Jak mi się w grudniu nie uda chce się do nich przenieść...
Dokładnie ich podejscie to jest totalna porażka. Ja tez bylam w Invicie ale we Wrocławiu. Nie bylam zadowolona. Ciagle tylko kasa i kasa. Testy i nic z nich nie wychodziło. Ja jestem w Gamecie u drCzecha i jestem bardzo zadowolona, ale polecam również dr Sliwinskiego. To trzymam za Ciebie kciuki zeby sie udalo w grudniu😉Ja juz po badaniu. Pani z recepcji powiedziała ze postara sie jak najszybciej wyslac mi wyniki ✊

reklama
Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka😭😭😭 Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Bardzo mi przykro😔 wiem że te siły do dalszej walki wrócą szybciej niż ci się wydaje. Trzeba się wypłakac i działać dalej.

Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka[emoji24][emoji24][emoji24] Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Jak bardzo mi przykro ;( kochana tule mocno. Zniknij ale tylko na chwile i wracaj z podwojna siłą do walki!

Dokładnie ich podejscie to jest totalna porażka. Ja tez bylam w Invicie ale we Wrocławiu. Nie bylam zadowolona. Ciagle tylko kasa i kasa. Testy i nic z nich nie wychodziło. Ja jestem w Gamecie u drCzecha i jestem bardzo zadowolona, ale polecam również dr Sliwinskiego. To trzymam za Ciebie kciuki zeby sie udalo w grudniu😉Ja juz po badaniu. Pani z recepcji powiedziała ze postara sie jak najszybciej wyslac mi wyniki ✊
No właśnie chce się zapisać na konsultacje do dr Śliwińskiego jak będę w grudniu żeby coś zacząć działać.. który dziś i Ciebie dpt?

reklama
No właśnie chce się zapisać na konsultacje do dr Śliwińskiego jak będę w grudniu żeby coś zacząć działać.. który dziś i Ciebie dpt?
Dzis moj 12 dpt. W 10dpt moja beta wyszla tylko 14. Lekarz kazal powtórzyć. Ale szczerze mowiac mam zle przeczucia. Wiem ze cuda sie zdarzaja, wszędzie ale niestety mnie nie dotyczą.

Do góry