reklama
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Też nie wiem. My dzisiaj wszystko opłaciliśmy...Nie, ja przed transferem miałam tylko spotkanie z embriologiem (15min wcześniej). Tylko że ja miałam w dniu transferu już wszystko opłacone i zatwione. Więc w sumie 12.15 już zbieralismy się do wyjścia. Ciekawe dlaczego kazali Ci być tak wcześnie
nieagatka
Mysle, ze tak.Kochane,mam pewne pytanie.Oďrazu z góry przepraszam za jego zadanie.Podziwiam Was kobietki i trzymam za wszystkie kciuki.I do sedna.Czy jest możliwe z Polsce in vitro-płatne jeśli nie istnieje problem bezpłodności,chodzi o poczęcie bliźniaków?
Poproszę więcej informacjiMysle, ze tak.
nieagatka
@Meg252 Wydaje mi się ze nie. Lekarz musiał by mieć jakąś podkładkę ze leczysz się np.rok i zero efektów. Jakbyś skorzystała z refundacji NFZ na leki a ktoś by się dowiedział to już w ogóle ryzyko.
To jest moje zdanie ale w dzisiejszych czasach można się zdziwić
Ale ona pisze o platnym, prywatnym ivf.
Placisz, nie korzystasz z zadnej refundacji i nie musisz podawac powodu.
Niby dlatego mialaby udowadniac, ze leczy sie rok? Nie ma nigdzie takiego wymogu.
Wg mnie nie powinno byc problemu.
G
gość_AL19
Gość
@nieagatka a to ja myślałam że to jest taki wymóg z góry prawnie itp.
Czyli jednak jest to mozliwe
Czyli jednak jest to mozliwe
Spokojnie :-) dasz radę!Dziewczyny w piątek punkcja Ale emocje i stres
Zaparz sobie melisę, weź kilka głębszych oddechów, przecież wiesz, że będzie dobrze
Jutro lekkostrawna dieta a w piątek do boju!
Trzymam kciuki
Aduś16
Lepiej robić w drugiej połowie cyklu, ale ja akurat robiłam w 4dc i docent powiedział że też będą miarodajne... Nie trzeba być na czczo...Dziewczyny jutro robię cytokiny. Nigdzie nie mogę się doczytać czy tu ma znaczenie dzień cyklu i czy koniecznie na czczo. Napiszcie proszę czy są jakieś konkretne zalecenia co do tego badania.
reklama
Breath_less
Jednego. Invicta Warszawa
Ja tez invicta a u kogo jeśli mogę spytać ?
Podziel się: