Będzie dobrze! Chociaż faktycznie, stres jest! Dla pocieszenia, ja po punkcji byłam całkiem w formie, wiec nastaw się pozytywnieDziewczyny w piątek punkcja Ale emocje i stres
reklama
Tak ma być jak piszesz! Przykro mi, ściskam Cię mocno, który to transfer?Beta 0.64 takze tego. Wino pęknie.
Od jutra ma nastać dobra passa i nie chce słyszeć o żadnych małych betach i negatywnych sikaczach
Też tak miałam. U mnie już 7 transfer więc już się sporo nauczyłam, jednak najwięcej dowiedziałam się od dziewczyn tutaj, forum to to największa skarbnica wiedzyWiem, ale to pierwszy transfer jak człowiek jest zielony to się przydaje.
Natalia37
Aktywna w BB
Dziękuję ile dni po punkcji, doszło u Ciebie do Transferu?Będzie dobrze! Chociaż faktycznie, stres jest! Dla pocieszenia, ja po punkcji byłam całkiem w formie, wiec nastaw się pozytywnie
Pójdźka
Fanka BB :)
Ja też przy pierwszym wzięłam "opieka nad implantacja", bo nie wiedziałam co i jak. Przy następnym już nie brałam.Wiem, ale to pierwszy transfer jak człowiek jest zielony to się przydaje.
PierwszyRozumiem. Który to Twój transfer?
U mnie 5 dni po punkcji, niestety tym razem się nie udało, ale kolejny transfer w styczniu! Nie poddaje sięDziękuję ile dni po punkcji, doszło u Ciebie do Transferu?
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa i zupełnie zielona w temacie in vitro. Mam do was pytanie. Jestem po punkcji (13.11.2019). Mam 4 mrozaczki i transfer odroczony do kolejnego cyklu ze względu na ryzyko hiperstymulacji. Jak długo po punkcji dostałyście @? Ja właśnie jestem w 18dc i zaczęłam plamic- nie wiem czy to normalne czy po prostu dostałam tak wcześnie @? Czy któraś z Was miała tak krótki cykl po punkcji?
reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Nie ma znaczenia dzień cyklu i nie trzeba być na czczo[emoji6]Dziewczyny jutro robię cytokiny. Nigdzie nie mogę się doczytać czy tu ma znaczenie dzień cyklu i czy koniecznie na czczo. Napiszcie proszę czy są jakieś konkretne zalecenia co do tego badania.
Podziel się: