reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas wszystko super :) kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu :) przedstawiam wam mojego kropusia :)
Tak liczyłam że będzie super!!! Bardzo się cieszę i gratuluję!!! Mamuśka, teraz jak już masz fotkę, to oficjalnie proszę zacząć wierzyć w Kropusia!!!

Tak, wierzę Ci. I życzę żeby się udało jak najszybciej!!! No nie jest nam łatwo, ale jak już się uda to będzie największe szczęście na świecie!!!

Niemam dzieci wogole . I jakoś nie wyobrażam sobie życia bez nich . Wiele razy rozmawiałam z mężem ze nie rozumiem par które świadomie nie decydują się na dzieci . Po co żyć w takim razie ? Przecież to tyle szczęścia dzieciaczki dają .

Dzisiaj w RMF mówili o znalezionym dzieciątku na działkach w Warszawie.. siedziałam w pracy i płakałam . Dziewczyna urodzona pare godzin wcześniej , dzięki Bogu żyła jak ją znaleźli . Nie mogę opisać nawet jakie uczucia mną szargaly. Ja robię wszystko by zajść w ciąże a ktoś tak poprostu zdrowe dzieciątko wyrzuca w reklamówce bez ubranek ;(

Niemam dzieci wogole . I jakoś nie wyobrażam sobie życia bez nich . Wiele razy rozmawiałam z mężem ze nie rozumiem par które świadomie nie decydują się na dzieci . Po co żyć w takim razie ? Przecież to tyle szczęścia dzieciaczki dają .

Dzisiaj w RMF mówili o znalezionym dzieciątku na działkach w Warszawie.. siedziałam w pracy i płakałam . Dziewczyna urodzona pare godzin wcześniej , dzięki Bogu żyła jak ją znaleźli . Nie mogę opisać nawet jakie uczucia mną szargaly. Ja robię wszystko by zajść w ciąże a ktoś tak poprostu zdrowe dzieciątko wyrzuca w reklamówce bez ubranek ;(
Też to słyszałam w radiu i walczyłam ze łzami bo w pracy byłam. Pewnie każda z nas też tak samo myślała - my tu wszystkie flaki wypruwamy, a tam takie rzeczy się dzieją. Ehhhh, życie jest niesprawiedliwe

Powiem Ci że mam mdłości ale póki co nie wymiotuje, i głowa mnie częściej pobolewa, no i napięcie takie w brzuchu czuje, a u Ciebie jak tam?
Młodości u mnie puki co nie ale brzuch nie daje o sobie zapomnieć. Raz bardziej raz mniej. Nad ranem lewy jajnik nie dawał spać ale po rozmowie z lekarzem dzisiaj uspokoiłam się ze to zupełnie normalne i mam się oszczędzać jak będzie bolało. Czuje ciągniecie. Głowa jak u Ciebie i zauważyłam ze po estrofemie mnie łapie. Damy radę ☺️ Dla maluszków wszystko

No widzisz, tak to jest w tym smętnym kraju...Też nie chciałam życia bez dzieci, ale wiadomo, nie każdemu to odpowiada. Uważam, że dzieci powinni mieć Ci, którzy naprawdę ich chcą i są gotowi do poświęcenia czasu i energii żeby wychować je na mądrych i szczęśliwych ludzi. Dlatego jestem zwolenniczką aborcji, chciałabym żeby dziewczyny miały łatwy dostęp do edukacji i antykoncepcji, w ogóle jakoś tak coraz bardziej czuję, że moje poglądy są coraz bardziej nieprzystające do tego co dzieje się aktualnie w tym kraju. Bo wierzę że jak ktoś naprawdę pragnie dziecka, to zrobi dla tego dziecka wszystko, a z niechcianych ciąż to tylko takie nieszczęścia o jakich piszesz... W rodzinie mam też przypadki dzieci niechcianych i nieplanowanych i szczerze to nie widzę jakoś w tych rodzinach miłości do tych dzieci ani zaangażowania w ich wychowanie ...ale to wiadomo, wszystko zależy

reklama
Do góry