reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nam się znów nie udało;(
9dpt beta ponizej 0,1... Chyba nie muszę robić bety jutro tak jak kazali prawda????
Nie byłam na to gotowa.. nie mam sił....
Współczuję i przytulam. Wypłacz się porządnie i głowa do góry. Jak nie teraz to później, ale się uda. Zbieraj siły na następną walkę- tę na razie przegrałaś, wygrasz następną. Tylko nie wolno się załamywać, trzymaj się kochana

Nam się znów nie udało;(
9dpt beta ponizej 0,1... Chyba nie muszę robić bety jutro tak jak kazali prawda????
Współczuję, przytulam. Wypłacz się porządnie i głowa do góry. Jak nie teraz to później, ale się uda. Zbieraj siły na następną walkę- tę na razie przegrałaś, wygrasz następną. Tylko nie wolno się załamywać, trzymaj się kochana

Nam się znów nie udało;(
Przykro mi kochana, przytulam Cię mocno
Jesteśmy z Tobą!!![emoji22][emoji45]
Ty chyba nie badałaś jeszcze nic z immunologii? Może trzeba o tym pomyśleć jak były ładne blastki i reszta wyników ok...

Czy histeroskopia wykrywa lepiej polipy na macicy niż histerosalpingografia? Może głupie pytanie, ale o histeroskopi słyszę pierwszy raz, nigdy nie miałam robionej i czy jest sens robić obydwa badania?
Nie mam pojęcia... Na pewno w histeroskopii jest od razu możliwość usunięcia polipow, u mnie tak zrobili. Niestety nie wiem jak w tym drugim badaniu.

reklama
Do góry