Śliwka12345
Fanka BB :)
Tak tak :*@Śliwka12345 @Sterlicja To co pijemy po herbacie za wasze zdrówko i maluszków :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak :*@Śliwka12345 @Sterlicja To co pijemy po herbacie za wasze zdrówko i maluszków :*
Nam się znów nie udało;(
9dpt beta ponizej 0,1... Chyba nie muszę robić bety jutro tak jak kazali prawda????
Nie byłam na to gotowa.. nie mam sił....
Tak mi przykroNam się znów nie udało;(
9dpt beta ponizej 0,1... Chyba nie muszę robić bety jutro tak jak kazali prawda????
Bardzo mi przykroNam się znów nie udało;(
Współczuję i przytulam. Wypłacz się porządnie i głowa do góry. Jak nie teraz to później, ale się uda. Zbieraj siły na następną walkę- tę na razie przegrałaś, wygrasz następną. Tylko nie wolno się załamywać, trzymaj się kochanaNam się znów nie udało;(
Współczuję, przytulam. Wypłacz się porządnie i głowa do góry. Jak nie teraz to później, ale się uda. Zbieraj siły na następną walkę- tę na razie przegrałaś, wygrasz następną. Tylko nie wolno się załamywać, trzymaj się kochanaNam się znów nie udało;(
Przykro mi kochana, przytulam Cię mocnoNam się znów nie udało;(
Tak, wierzę Ci. I życzę żeby się udało jak najszybciej!!! No nie jest nam łatwo, ale jak już się uda to będzie największe szczęście na świecie!!!Nawet nie masz pojęcia jak bym tego chciała . Jestem już mega zmęczona staraniami , diagnostyka itd. A lata lecą
Nie mam pojęcia... Na pewno w histeroskopii jest od razu możliwość usunięcia polipow, u mnie tak zrobili. Niestety nie wiem jak w tym drugim badaniu.Czy histeroskopia wykrywa lepiej polipy na macicy niż histerosalpingografia? Może głupie pytanie, ale o histeroskopi słyszę pierwszy raz, nigdy nie miałam robionej i czy jest sens robić obydwa badania?
Teraz to Ci powiem, że ja żałuję że tak późno miałam zrobioną... Właśnie tak jak u Ciebie powinno być chybaA mi robili przed każdym transferem co szpital to inaczej