reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane dziewczyny bardzo wam dziękuję za kciuki no bez waszego wsparcia nie było by tak łatwo :) każdej z was życzę takich widoków :* @Sterlicja a jak u ciebie po usg? Nic nie mówisz
Pisałam, pisałam jakoś po 20, ale wiadomo sporo tu wiadomości, zarodek ma 1mm, już nie tylko pęcherzyk ciążowy czy zoltkowy było widać. Ale tak czy siak 1mm człowieka to dla mnie kosmos
Beta i progesteron jest bardzo dobry. Mam redukcję lekow
I za 2 tygodnie mam przyjść na usg serduszkowa, wtedy będzie to ostatnia wizyta w Klinice.
@Śliwka12345 przestała już dzisiaj krwawic? Dalej masz leżeć?

reklama
Pisałam, pisałam jakoś po 20, ale wiadomo sporo tu wiadomości, zarodek ma 1mm, już nie tylko pęcherzyk ciążowy czy zoltkowy było widać. Ale tak czy siak 1mm człowieka to dla mnie kosmos
Beta i progesteron jest bardzo dobry. Mam redukcję lekow
I za 2 tygodnie mam przyjść na usg serduszkowa, wtedy będzie to ostatnia wizyta w Klinice.
@Śliwka12345 przestała już dzisiaj krwawic? Dalej masz leżeć?
Krwawic już nie krwawie choć przy każdej wizycie w toalecie jest strach bo wtedy w nocy też ani mnie brzych nie bolał ani nic a na papierze dużo krwi. Leżeć mam dalej żeby się nic nie wydarzyło. Kolejna wizyta za 10 dni. A u ciebie w klinice nie prowadzą ciąży?

U nas wszystko super :) kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu :) przedstawiam wam mojego kropusia :)
Zaslugujesz na kopa za stresowanie malucha [emoji6]
Gratulacje i spokoj ma juz byc [emoji12][emoji12]

reklama
Cześć,
Z mężem staramy się o nasze małe-wielkie szczęście :)
Okazało się, że dopadł nas nowotwór złośliwy jądra.
Tak zaczęła się nasza historia z Kliniką Niepłodności.
Przy pierwszym badaniu nasienia (przed operacją usunięcia jądra) -nasza diagnoza to Kryptozoospermia.
Przed chemią, a po operacji lekarz zalecił kontrolę nasienia. Klinika stwierdziła, że jest tak słabe, że nie ma czego badać.
Podeszliśmy do pierwszego invitro, mieliśmy trzy zarodki.
Jeden rozwijał się pięknie- niestety w piątej dobie otrzymaliśmy informację, że jego rozwój zahamował się. Pozostałe dwa rozwijały się bardzo wolno, podobno morfologicznie były prawidłowe.
Zaproponowano podanie dwóch, aby w ogóle uzyskać ciążę.
Niestety próba nieudana.
Chcemy zmienić Klinikę i myślę, że powinnam zrobić więcej badań ( w obecnej Klinice sprawdzone AMH -3,5, wymaz i posiew, morfologia i wirusy wszytko ok) .
Może polecicie nam którąś z Klinik na Śląsku i jakie badania dobrze jest zrobić Waszym zdaniem po nieudanym transferze ?
Cieszę się z wszystkich zadomowionych kropków :):)
I trzymam kciuki za kolejne ;)

W zeszłym roku z Katowic królowało gyncentrum i teraz już prawie wszystkie dziewczyny są na ciezaroweczkach ;)
Witamy!

Nam się znów nie udało;(
9dpt beta ponizej 0,1... Chyba nie muszę robić bety jutro tak jak kazali prawda????
Nie byłam na to gotowa.. nie mam sił....

Przykro mi bardzo :( :( :( ilu dniowy był zarodek?

Do góry