reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To dzisiaj miałaś USG? Nie wiem czemu ubzduralam sobie że masz jakoś w przyszłym tygodniu :wink: super wiadomości i oby tak dalej :happy:
Miałam mieć w przyszłym ale mój lekarz z kliniki musiał odwołać wizytę i nie wiadomo ile go nie będzie. Zupełnym przypadkiem zwolniło się miejsce do mojego gin i poszłam. Było warto ☺️

reklama
U nas wszystko super :) kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu :) przedstawiam wam mojego kropusia :)
Super kochana, śliczna fasoleczka[emoji173][emoji173]Niech sobie grzecznie rośnie a ciało niech juz nie przysparza mamusi zmartwień...

U nas wszystko super :) kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu :) przedstawiam wam mojego kropusia :)
Super kochana cieszę się że wszystko ok :happy: a który to u Ciebie dpt? Bo już się zakrecilam:-p

Miałam mieć w przyszłym ale mój lekarz z kliniki musiał odwołać wizytę i nie wiadomo ile go nie będzie. Zupełnym przypadkiem zwolniło się miejsce do mojego gin i poszłam. Było warto ☺
A czyli jeszcze aż takiej sklerozy nie mam hehe, to super teraz czekamy na serduszko:happy:ja mam 18 wizytę i się zastanawiam czy to już będzie serduszko widać, to będzie 27 dpt.

Dziewczyny ponawiam ogłoszenie parafialne:cool2:

Mam do sprzedania po korzystnej cenie Luteinę. Estrofem i Crinone (kupowane w Czechach, wiec sporo tańsze) i Femibion 1.

Jesli któraś jest chętna prosze o priv.

reklama
Do góry