reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To dzisiaj miałaś USG? Nie wiem czemu ubzduralam sobie że masz jakoś w przyszłym tygodniu :wink: super wiadomości i oby tak dalej :happy:
Miałam mieć w przyszłym ale mój lekarz z kliniki musiał odwołać wizytę i nie wiadomo ile go nie będzie. Zupełnym przypadkiem zwolniło się miejsce do mojego gin i poszłam. Było warto ☺️

reklama
U nas wszystko super :) kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu :) przedstawiam wam mojego kropusia :)
Super kochana, śliczna fasoleczka[emoji173][emoji173]Niech sobie grzecznie rośnie a ciało niech juz nie przysparza mamusi zmartwień...

U nas wszystko super :) kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu :) przedstawiam wam mojego kropusia :)
Super kochana cieszę się że wszystko ok :happy: a który to u Ciebie dpt? Bo już się zakrecilam:-p

Miałam mieć w przyszłym ale mój lekarz z kliniki musiał odwołać wizytę i nie wiadomo ile go nie będzie. Zupełnym przypadkiem zwolniło się miejsce do mojego gin i poszłam. Było warto ☺
A czyli jeszcze aż takiej sklerozy nie mam hehe, to super teraz czekamy na serduszko:happy:ja mam 18 wizytę i się zastanawiam czy to już będzie serduszko widać, to będzie 27 dpt.

Dziewczyny ponawiam ogłoszenie parafialne:cool2:

Mam do sprzedania po korzystnej cenie Luteinę. Estrofem i Crinone (kupowane w Czechach, wiec sporo tańsze) i Femibion 1.

Jesli któraś jest chętna prosze o priv.

reklama
Do góry