Sterlicja
Fanka BB :)
@Śliwka12345 i jak, bo tez się stresujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak miałam krew i usg.Nigdy nie pytałam o poziom bo jeśli mówili że wszystko jest ok to poprostu nie dociekalam .I nawet po ost transferze weszło że pobierają krew na badania zaraz po transferze.Tak, to drugie to jest badanie drożności, ale również obraz macicy.
Powiedz mi czy u Ciebie w szpitalu robili Ci tez badanie usg na endometrium przed transferem i mierzyli poziom hormonów?
Bo czytam, ze dziewczyny to miały, a ja nie miałam nic z tych rzeczy i cos mnie tu zaczyna zastanawiać...
To dzisiaj miałaś USG? Nie wiem czemu ubzduralam sobie że masz jakoś w przyszłym tygodniu super wiadomości i oby tak dalejDziewczyny dzisiaj zobaczyłam mój pęcherzyk ciążowy i oszalałam ze szczęścia ❤ proszę o wpisanie 21.11 wizyty serduszkowej do kalendarza ☺Zobacz załącznik 1042395
Polecamy Katowice i Gynocentrum. Witaj u nas i życzymy szczęścia.Cześć,
Z mężem staramy się o nasze małe-wielkie szczęście
Okazało się, że dopadł nas nowotwór złośliwy jądra.
Tak zaczęła się nasza historia z Kliniką Niepłodności.
Przy pierwszym badaniu nasienia (przed operacją usunięcia jądra) -nasza diagnoza to Kryptozoospermia.
Przed chemią, a po operacji lekarz zalecił kontrolę nasienia. Klinika stwierdziła, że jest tak słabe, że nie ma czego badać.
Podeszliśmy do pierwszego invitro, mieliśmy trzy zarodki.
Jeden rozwijał się pięknie- niestety w piątej dobie otrzymaliśmy informację, że jego rozwój zahamował się. Pozostałe dwa rozwijały się bardzo wolno, podobno morfologicznie były prawidłowe.
Zaproponowano podanie dwóch, aby w ogóle uzyskać ciążę.
Niestety próba nieudana.
Chcemy zmienić Klinikę i myślę, że powinnam zrobić więcej badań ( w obecnej Klinice sprawdzone AMH -3,5, wymaz i posiew, morfologia i wirusy wszytko ok) .
Może polecicie nam którąś z Klinik na Śląsku i jakie badania dobrze jest zrobić Waszym zdaniem po nieudanym transferze ?
Cieszę się z wszystkich zadomowionych kropków
I trzymam kciuki za kolejne
U nas wszystko super kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu przedstawiam wam mojego kropusia@Śliwka12345 jak po wizycie? Wszystko dobrze.
Super kochana A o tym plamienia coś mówił?widzisz ja też non stop plamie krwawie A wszystko jest okU nas wszystko super kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu przedstawiam wam mojego kropusia
[emoji173][emoji173][emoji173]U nas wszystko super kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu przedstawiam wam mojego kropusia
No że on nie wie skąd to było bo na usg nic nie było widać. Może od lutinusa?Super kochana A o tym plamienia coś mówił?widzisz ja też non stop plamie krwawie A wszystko jest ok
Kochana gratuluje z całego serca Bardzo się ciesze, ze wszystko jest Ok i teraz już musi tak bycU nas wszystko super kropek rozwija się książkowo i nawet widziałam echo serca bo na liczenie ponoć jeszcze było za szybko. Jak to stwierdził lekarz że na ten dzień po transferze to nawet jest ciut do przodu przedstawiam wam mojego kropusia