reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jutro 9dpt i zdecydowałam,że rano przed pracę lecę oddać krew na betę.. bardzo Was proszę, trzymajcie kciuki, myślcie ciepło o nas... boję się straszliwie, czuję się naprawdę dobrze, prócz spuchnietej sinej oponki i ćmienia od czasu do czasu nie mogę ocenić nic. Wierzę, że to nasz Kropuś taki grzeczniutki.. wyniki będą po 17. Jutrzejszy dzień będzie naprawdę trudny ale wierzę, że zbiorowe kciuki i fluidy mają moc ;) Musi być dobrze prawda?
Kciuuuuuuki ❤️☺️☺️☺️

reklama
Jutro 9dpt i zdecydowałam,że rano przed pracę lecę oddać krew na betę.. bardzo Was proszę, trzymajcie kciuki, myślcie ciepło o nas... boję się straszliwie, czuję się naprawdę dobrze, prócz spuchnietej sinej oponki i ćmienia od czasu do czasu nie mogę ocenić nic. Wierzę, że to nasz Kropuś taki grzeczniutki.. wyniki będą po 17. Jutrzejszy dzień będzie naprawdę trudny ale wierzę, że zbiorowe kciuki i fluidy mają moc ;) Musi być dobrze prawda?
Będzie dobrze, daj znać jak będziesz miała wyniki a ja trzymam kciukasy :happy:

Ogromne kciuki kochana za piękną betę
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@Forget-me-not... Kiedy testujesz?? Myślę o Tobie i mam nadzieję że to Twój szczęśliwy kropek!

Dziś ustalilam z moim ginem z kliniki termin transferu na ...wigilię! Ostatnie dwa pingwiny... Specjalnie przeplanowalam wszystko aby wstrzelic się w ten jedyny niemal możliwy termin... Nie wiem czy podejdę do kolejnej stymulacji więc to mogą być najpiękniejsze lub najgorsze święta w życiu :-( :( :baffled:
Jestem w trakcie immunosupresji .. 5ty dzień i ciągle się trzęse z zimna!!! A przede mną jeszcze 16 dni! Looo matko!!!
Dzięki kochana[emoji173]
Myślałam żeby testować w sobotę 7dpt morulki razem z morfologia dla P., ale że leukocyty troche za bardzo wystrzelily w górę P. przesunął kolejną dawkę o kilka dni to pewnie zrobię bete dopiero we wtorek...
Boję się jak cholera... wcześniejsze razy było inaczej bo zawsze miałam już plan na wszelki wypadek gdyby się nie udało...
A teraz już po prostu nie wiem co dalej...
Mam nadzieję że kropuś zostanie że mną...

Ja za Ciebie też trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli,
żeby nic nie pokrzyzowalo planow (takich szczegolowych planow na transfer to tu jeszcze nie widzialam[emoji6]) i za szczęśliwe święta z kropusiami pod serduszkiem[emoji110][emoji110]

@Śliwka12345 [emoji110][emoji110][emoji110] za dobre wieści na wizycie

Dzięki kochana[emoji173]
Myślałam żeby testować w sobotę 7dpt morulki razem z morfologia dla P., ale że leukocyty troche za bardzo wystrzelily w górę P. przesunął kolejną dawkę o kilka dni to pewnie zrobię bete dopiero we wtorek...
Boję się jak cholera... wcześniejsze razy było inaczej bo zawsze miałam już plan na wszelki wypadek gdyby się nie udało...
A teraz już po prostu nie wiem co dalej...
Mam nadzieję że kropuś zostanie że mną...

Ja za Ciebie też trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli,
żeby nic nie pokrzyzowalo planow (takich szczegolowych planow na transfer to tu jeszcze nie widzialam[emoji6]) i za szczęśliwe święta z kropusiami pod serduszkiem[emoji110][emoji110]

@Śliwka12345 [emoji110][emoji110][emoji110] za dobre wieści na wizycie
A jak się czujesz po accofilu? To jaki miałaś wynik że kazał ci odstawić? Ja morfologie robię zawsze poniedziałek i piątek. Dziękuję że kciuki :*

A jak się czujesz po accofilu? To jaki miałaś wynik że kazał ci odstawić? Ja morfologie robię zawsze poniedziałek i piątek. Dziękuję że kciuki :*
Czuje się dobrze. Leukocyty 45tys po 3 dawkach 1/3 zastrzyku.
Przy wcześniejszych transferach na początku było zwykle około 30tys. i nie zmieniał dawkowania.
A teraz napisał że kolejna dawka dopiero 4 dni od poprzedniej...
A u Ciebie jak to wyglada? Bierzesz jeszcze accofil? W jakiej dawce? I jak leukocyty?

Czuje się dobrze. Leukocyty 45tys po 3 dawkach 1/3 zastrzyku.
Przy wcześniejszych transferach na początku było zwykle około 30tys. i nie zmieniał dawkowania.
A teraz napisał że kolejna dawka dopiero 4 dni od poprzedniej...
A u Ciebie jak to wyglada? Bierzesz jeszcze accofil? W jakiej dawce? I jak leukocyty?
W sumie nie czuje różnicy jak go wezmę czy nie. Ja już teraz biorę 8 zastrzyk czyli po 1/3 to już 24 i leukocyty teraz miałam 35tys i kazał brać dalej. Na zaleceniach początkowo było do 6tc a potem napisał że do 9tc.

reklama
Brak jednego jajowodu z powodu ciąży pozamacicznej . 4 lata starań . W tym puste jajo i 2 biochemiczne . Pai 1 i mthfr hetero. Komórki nk 13%. Reszta wyników ok. Nasienie tez ok . Nie znamy przyczyn niepowodzeń . 1 inseminacja nie udana. Teraz druga próba będzie i potem in vitro
Miałaś histeroskopię robioną?Bo ja dopiero miałam po 2 nieudanych transferach, a okazało się że miałam polipy w jamie macicy. Nie było ich widać na usg, a utrudniają lub uniemożliwiają implantację zarodka.

Ostatnia edycja:
Do góry