Aduś16
Fanka BB :)
Ja naprawdę wierzę że to może być Twój udany transfer... Było nie mało historii gdzie był transferowana jeden jedyny zarodek że stymulacji i była ciąża.. Oglądałam program o IVF w Novum, tam pacjentka też miała jeden zarodeczek i ciążę. mówili tam o teorii gdzie po krótkim protokole Uzyskuje się mało zarodków ale % są z nich częściej ciąże. Brak planu mnie też zawsze przerasta..na razie o tym nie myśl.. to zdecydowanie za wcześnie. w razie czego wymyślisz coś na pewno!Dzięki kochana[emoji173]
Myślałam żeby testować w sobotę 7dpt morulki razem z morfologia dla P., ale że leukocyty troche za bardzo wystrzelily w górę P. przesunął kolejną dawkę o kilka dni to pewnie zrobię bete dopiero we wtorek...
Boję się jak cholera... wcześniejsze razy było inaczej bo zawsze miałam już plan na wszelki wypadek gdyby się nie udało...
A teraz już po prostu nie wiem co dalej...
Mam nadzieję że kropuś zostanie że mną...
Ja za Ciebie też trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli,
żeby nic nie pokrzyzowalo planow (takich szczegolowych planow na transfer to tu jeszcze nie widzialam[emoji6]) i za szczęśliwe święta z kropusiami pod serduszkiem[emoji110][emoji110]
@Śliwka12345 [emoji110][emoji110][emoji110] za dobre wieści na wizycie
Tak u mnie plan na transfer Bardzo napięty! Już prom zarezerwowany, podanie do szkoły syna napisane Oby nic się nie wydarzyło, typu zle endo albo coś jeszcze..