reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miałaś histeroskopię robioną?Bo ja dopiero miałam po 2 nieudanych transferach, a okazało się że miałam polipy w jamie macicy. Nie było ich widać na usg, a utrudniają lub uniemożliwiają implantację zarodka.

Nie miałam robionej . W zeszłym roku miałam łyżeczkowanie i lekarz mówiła ze jeśli byłyby jakieś polipy w macicy to przy zabiegu były by usunięte .

reklama
Nie miałam robionej . W zeszłym roku miałam łyżeczkowanie i lekarz mówiła ze jeśli byłyby jakieś polipy w macicy to przy zabiegu były by usunięte .
Ja też miałam łyżeczkowanie, w styczniu, po porodzie (łożysko nie chciało się odczepić). Tym bardziej nie spodziewałam się, że cokolwiek mi tam wyrośnie przez 10 miesięcy... Ale jednak wyrosło... I jakbym się spodziewała że coś tam może być, to pewnie zrobiłabym ten zabieg wcześniej, a nie po stracie dwóch zarodków. No ale wiadomo, co by było gdyby...

Ja też miałam łyżeczkowanie, w styczniu, po porodzie (łożysko nie chciało się odczepić). Tym bardziej nie spodziewałam się, że cokolwiek mi tam wyrośnie przez 10 miesięcy... Ale jednak wyrosło... I jakbym się spodziewała że coś tam może być, to pewnie zrobiłabym ten zabieg wcześniej, a nie po stracie dwóch zarodków. No ale wiadomo, co by było gdyby...

Jeśli będzie Taka konieczność to zrobię to badanie ale jak narazie pójdę do innej lekarki z moimi wynikami i zobaczymy

Witajcie dziewczyny! Po ostatniej procedurze zostało mi się 90 tabletek luteiny ważnej do 03.2022r, 5 zastrzykow Fraxiparine ważnych do 08.2020r, jedno całe opakowanie i 7 tabletek w drugim Estrofemu waznego do 10.2022r. Może ktoś chciałby odkupić w korzystnej cenie?

Załączniki

• 20191107_093020.jpg
    20191107_093020.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 54
Czy histeroskopia wykrywa lepiej polipy na macicy niż histerosalpingografia? Może głupie pytanie, ale o histeroskopi słyszę pierwszy raz, nigdy nie miałam robionej i czy jest sens robić obydwa badania?

reklama
Witajcie dziewczyny! Po ostatniej procedurze zostało mi się 90 tabletek luteiny ważnej do 03.2022r, 5 zastrzykow Fraxiparine ważnych do 08.2020r, jedno całe opakowanie i 7 tabletek w drugim Estrofemu waznego do 10.2022r. Może ktoś chciałby odkupić w korzystnej cenie?
Mnie interesuje Luteina, po ile ?

Do góry