reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miałaś histeroskopię robioną?Bo ja dopiero miałam po 2 nieudanych transferach, a okazało się że miałam polipy w jamie macicy. Nie było ich widać na usg, a utrudniają lub uniemożliwiają implantację zarodka.

Nie miałam robionej . W zeszłym roku miałam łyżeczkowanie i lekarz mówiła ze jeśli byłyby jakieś polipy w macicy to przy zabiegu były by usunięte .

reklama
Nie miałam robionej . W zeszłym roku miałam łyżeczkowanie i lekarz mówiła ze jeśli byłyby jakieś polipy w macicy to przy zabiegu były by usunięte .
Ja też miałam łyżeczkowanie, w styczniu, po porodzie (łożysko nie chciało się odczepić). Tym bardziej nie spodziewałam się, że cokolwiek mi tam wyrośnie przez 10 miesięcy... Ale jednak wyrosło... I jakbym się spodziewała że coś tam może być, to pewnie zrobiłabym ten zabieg wcześniej, a nie po stracie dwóch zarodków. No ale wiadomo, co by było gdyby...

Ja też miałam łyżeczkowanie, w styczniu, po porodzie (łożysko nie chciało się odczepić). Tym bardziej nie spodziewałam się, że cokolwiek mi tam wyrośnie przez 10 miesięcy... Ale jednak wyrosło... I jakbym się spodziewała że coś tam może być, to pewnie zrobiłabym ten zabieg wcześniej, a nie po stracie dwóch zarodków. No ale wiadomo, co by było gdyby...

Jeśli będzie Taka konieczność to zrobię to badanie ale jak narazie pójdę do innej lekarki z moimi wynikami i zobaczymy

Witajcie dziewczyny! Po ostatniej procedurze zostało mi się 90 tabletek luteiny ważnej do 03.2022r, 5 zastrzykow Fraxiparine ważnych do 08.2020r, jedno całe opakowanie i 7 tabletek w drugim Estrofemu waznego do 10.2022r. Może ktoś chciałby odkupić w korzystnej cenie?

Załączniki

• 20191107_093020.jpg
    20191107_093020.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 58
Czy histeroskopia wykrywa lepiej polipy na macicy niż histerosalpingografia? Może głupie pytanie, ale o histeroskopi słyszę pierwszy raz, nigdy nie miałam robionej i czy jest sens robić obydwa badania?

reklama
Witajcie dziewczyny! Po ostatniej procedurze zostało mi się 90 tabletek luteiny ważnej do 03.2022r, 5 zastrzykow Fraxiparine ważnych do 08.2020r, jedno całe opakowanie i 7 tabletek w drugim Estrofemu waznego do 10.2022r. Może ktoś chciałby odkupić w korzystnej cenie?
Mnie interesuje Luteina, po ile ?

Do góry