reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witam wszystkie kobietki Świątecznie :)
Ja dzisiaj leniuchowanie na maksa. Miałam mieć gości, ale się pochorowali i sama wylądowałam w gościach :)... a jutro też w gości :) Łasu****ę i się obijam :)... znaczy się. Czyli typowe Święta. Ale za to w miłym gronie przy fajnej rozmowie.

Miliaa - odpoczywaj kobieto i nawet nie waż się ruszyć jak nie musisz. Będzie dobrze zobaczysz. Ale lepiej chuchać na zimne jak to się mówi.

Lawendowy_sen - współczuję zarazków. Kuruj się kochana. U mnie teściowie się pochorowali i 2 szwagierki. Istny szpital mają w domu. No i mój tato też kichał i coś się dusił. Na wszelki wypadek zabrałam więc go do lekarki w wigilię. Na szczęście tylko przeziębienie.

Kate071 - poczekaj cierpliwie na testy. Jeszcze za wcześnie u Ciebie, żeby coś stwierdzić. Ale skoro coś jak na @ kuje to znaczy, że wszystko w jak najlepszym porządku i Twój maluszek się wgryza.

Miliaa - mnie się też wydawało, że się nie przeforsowuję. Ale to nie tak. Widocznie normalna egzystencja to było dla mnie za dużo.

Witajcie

święta, święta i jutro będzie po świętach :-)

hola, lawendowy sen, miliaa
jak się czujecie??

U mnie już po śniegu, w moim ogródku spod białego puchu wyłoniła się zielona trawka. A na termometrze +5,4 stopnia, i pomyśleć, że 5 dni temu było ponad -10 :-)

Miłego dnia dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
Madzialenak, dziękuję, że pytasz:-) Już mi lepiej. Gorączki nie mam, gardło już coraz mniej boli.Antybiotyk zaczął działać, tylko migdały całe białe, jakby je ktoś twarożkiem obłożył.

A u Ciebie jak samopoczucie? Dalej czujesz ciągniecie i kłucie?
Odpoczywaj Kochana ile się tylko da.

Kinga, uważaj na siebie, żebyś się nie zaraziła jakimś choróbskiem.
Herbatka z cytryną i miodem jest dobra na wszystko, polecam :)

Hej dziewczyny, u mnie tez juz praktycznie po sniegu, wszystko topnieje, a bylo tak ladnie. Wieczorem mocno zaczelo mnie ciagnac w brzuchu i caly wieczor przelezalam, piersi zaczely mnie piec, dzisiaj 6dpt oby to nie byly objawy @.

Lawendowy sen już teraz nie czuję i się zaraz denerwuję czy tam w brzuszku na pewno wszystko dobrze. Najchętniej robiłabym codziennie test, jakby apteka była czynna to od razu bym poleciała. Jak widzę 2 kreski to się uspokajam. Jeszcze taka długa droga, nie wiem jak przetrwam do usg serduszkowego.

Zapomniałam Wam pożyczyć miłego wiosennego dzionka.

U mnie ładne słoneczko zagląda w okna. Po śniegu to tylko wspomnienie zostało.
I temperatura na zewnątrz prawie wiosenna, bo jest +10 st. I tylko motyli brakuje :-)

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_zdjecia-na-osi-czasu_2367879.jpg

reklama
:-) No u nas w ogródku stoi bałwan -

.... taki dmuchany na prąd. :-)
I sopelki wiszą na prąd :-)

Madzie - mnie tez tak pokłuwało w jednym punkcie.
Pozdrowienia i miłego obżarstwa świątecznego.

Do góry