reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Myślę, że u niej tak podali zarodki żeby prędzej wstrzelic się w okno implantacyjne... też pewnie bardzo nie liczyli na to że oba zostaną... a teraz ma piekne twinsy.
Jeszcze nie wiem ile u mnie będzie mrozaczkow bo jeden dopiero dziś powinien być blastka a dwa były zapladniane dzień później...
Jutro będzie chyba wszystko już wiadomo.
Mam nadzieję że wszystkie 3 zostaną.
Ja bardzo bym chciała bliźniaki ale u mnie to też raczej nie wskazane... (drobna, chudzina, kir AA) boję się ryzykować...
To perspektywy na super wynik :D !!! Jak się uda szybko możesz po rodzeństwo wracać ;)

reklama
Hej dziewczyny. Melduje ze u mnie 2dc po punkcji. Cierpiałam okropnie, nigdy takiego bólu nie miałam - chyba ostatni raz jak miałam ciąże biochemiczna. Przyszła 12 dni po punkcji i jest bardzo intensywna.

Za 2 tyg jedziemy do Polski na chrzciny córeczki kuzynki mojego męża. Obym miała dużo sił.

Poproszę o zmianę daty wizyty z 12.11 na 14.11 [emoji5]

Fajna książka? Ja się boje ją kupić, choć zastanawiam się odkąd tylko weszła na rynek.
Jestem w połowie książki, jak dla mnie bardzo ciekawa zarówno dla nas- którzy walczą, pokazuje z normalnej strony problem, normalnych ludzi, podtrzymuje na duchu i uświadamiająca chorobe jaka jest niepłodność, dla osób naszego otoczenia.

reklama
Przepraszam, dopiero zauważyłam odpowiedz. Jestem tutaj nowa i jeszcze nie wszystko ogarniam ;)
I jak wrażenia odnośnie szpitala? Który raz podchodzisz?
Szpital pierwsza klasa zarówno cała procedura jak i poród.Mam synka 15 miesięcy i teraz jestem w 12 tc ogolnie za mna 1 stymulacja i 3 transfery

Do góry