reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Myślę, że u niej tak podali zarodki żeby prędzej wstrzelic się w okno implantacyjne... też pewnie bardzo nie liczyli na to że oba zostaną... a teraz ma piekne twinsy.
Jeszcze nie wiem ile u mnie będzie mrozaczkow bo jeden dopiero dziś powinien być blastka a dwa były zapladniane dzień później...
Jutro będzie chyba wszystko już wiadomo.
Mam nadzieję że wszystkie 3 zostaną.
Ja bardzo bym chciała bliźniaki ale u mnie to też raczej nie wskazane... (drobna, chudzina, kir AA) boję się ryzykować...
To perspektywy na super wynik :D !!! Jak się uda szybko możesz po rodzeństwo wracać ;)

reklama
Hej dziewczyny. Melduje ze u mnie 2dc po punkcji. Cierpiałam okropnie, nigdy takiego bólu nie miałam - chyba ostatni raz jak miałam ciąże biochemiczna. Przyszła 12 dni po punkcji i jest bardzo intensywna.

Za 2 tyg jedziemy do Polski na chrzciny córeczki kuzynki mojego męża. Obym miała dużo sił.

Poproszę o zmianę daty wizyty z 12.11 na 14.11 [emoji5]

Fajna książka? Ja się boje ją kupić, choć zastanawiam się odkąd tylko weszła na rynek.
Jestem w połowie książki, jak dla mnie bardzo ciekawa zarówno dla nas- którzy walczą, pokazuje z normalnej strony problem, normalnych ludzi, podtrzymuje na duchu i uświadamiająca chorobe jaka jest niepłodność, dla osób naszego otoczenia.

reklama
Przepraszam, dopiero zauważyłam odpowiedz. Jestem tutaj nowa i jeszcze nie wszystko ogarniam ;)
I jak wrażenia odnośnie szpitala? Który raz podchodzisz?
Szpital pierwsza klasa zarówno cała procedura jak i poród.Mam synka 15 miesięcy i teraz jestem w 12 tc ogolnie za mna 1 stymulacja i 3 transfery

Do góry