bazylia128
Fanka BB :)
Jestes bardzo bardzo dzielna. Nawet trudno mi jest sobie wyobrazic jak sie teraz czujesz. Tak sobie mysle ze zespol downa to bardziej uposledzenie umyslowe niz cierpienie fizyczne... Stoicie teraz przed bardzo trudna decyzja ktora niewatpliwie wplynie na cale wasze zycie. Decyzja nalezy tylko i wylacznie od was. To jest wasze zycie i zaslugujecie na szczescie. Kiedys napewno bedziesz szczesliwa. Mysle ze po takich przejsciach oboje powinnisice trafic do poradni psychologicznej. U mnie w klinice od razu proponuja opieke psychologiczna. Wiadomo ze nikt ci teraz nie doradzi ale zawsze troche latwiej spuscic z siebie troche tego koszmaru obcej osobie. A ty teraz poprostu zaufaj swojej intuicji. Ona zawsze jest niezawodna. Przynajmniej w moim przypadkuNie mam niestety dobrych wieści.Wynik fisch wykrył trisomie 21-zespół Downa.Obrzęk płodu zniknął,serduszko bije.Ciężka decyzja przed nami.
Zyyycze duzo sily. Niedlugo wszystko wyjdzie na prosta. Zawsze powtarzalam ze najgorsza jest niepewnosc i czekanie. Jak sie juz wie to mozna dzialac.