nieagatka
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro.Nie mam niestety dobrych wieści.Wynik fisch wykrył trisomie 21-zespół Downa.Obrzęk płodu zniknął,serduszko bije.Ciężka decyzja przed nami.
Duzo sil dla Was...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro.Nie mam niestety dobrych wieści.Wynik fisch wykrył trisomie 21-zespół Downa.Obrzęk płodu zniknął,serduszko bije.Ciężka decyzja przed nami.
Ściskam z całych sił ...Nie mam niestety dobrych wieści.Wynik fisch wykrył trisomie 21-zespół Downa.Obrzęk płodu zniknął,serduszko bije.Ciężka decyzja przed nami.
Kobietki powiedzcie mi po udanym in vitro ile razy byłyście u swojego lekarza, który przygotowywał was do procedury? Ja na 17. 10 jadę na pierwszą wizytę po transferze i się zastanawiam ile razy jeszcze będę musiala przyjechać, bo szczerze mówiąc to trochę daleko. Tu na miejscu mam swojego gin i już u niego byłam i mam przyjść na koniec mies i założy mi kartę ciąży.
Dziewczyny potrzebuje pomocy.
Czy ktoras z was przyjmowala suplement PROFECTRIL FEMALE?
Moj maz bierze dla mezczyzn. Jest dosc drogi i duzo drozszy od tych dla mezczyzn. Niby jest to suplement dla kobiet z PCOS.
Nie mam niestety dobrych wieści.Wynik fisch wykrył trisomie 21-zespół Downa.Obrzęk płodu zniknął,serduszko bije.Ciężka decyzja przed nami.
Nic mi dr nie mówił więc chyba nie mam endometriozy....Tak, od poczatku ivf idę z dr P.
A jak u Ciebie z endometriozą? Ja mam niestety II stopień
Coraz częściej sie słyszy o słabych komórkach jajowych, staje się to plagą powoli
Ja łykam sama 7 dzienniea można samemu skomponować taką mieszankę jak na opakowaniu, te kwasy foliowe, witaminy E itd? jesli wyjdzie taniej, to może warto? Tylko pewnie będzie 5 tabletek a nie 1
Konkretny zestaw, zapomniałam o acard 75 ja mam wizytę we wtorek a badania dzień wcześniej i możliwe ze transfer 21 wstępnie. Jak się czujesz ? Po tych lekach ? Będziemy podobnie czekać na betę Już trzymam kciukiU mnie dzis 3dc. Od wczoraj przyjmuje estrofem 2x1 dopochwowo. I tylko to mi przepisal. Mamy byc w klinice 22 pazdziernika, to bedzie 14dc. Zobaczymy co dolączy. A poza tym biorę prevenit intensiv, wit.D3, modulatory homocysteiny, acard 75 i symformin 50 raz dziennie wszystko. Powiedzial,ze jak wyniki beda ok to transfer 28
Czekałam na Twoja wiadomość. Z całych sil ściskam i wspieram.Nie mam niestety dobrych wieści.Wynik fisch wykrył trisomie 21-zespół Downa.Obrzęk płodu zniknął,serduszko bije.Ciężka decyzja przed nami.
Eh trzymaj się kochana. Taki los..Nie mam niestety dobrych wieści.Wynik fisch wykrył trisomie 21-zespół Downa.Obrzęk płodu zniknął,serduszko bije.Ciężka decyzja przed nami.
@Liliana87 @Apola wygląda na to dziewczyny ze będziemy miały transfer w podobnym czasie Ja też id 3 DC biorę estrofem 2x1, w poniedziałek mam wizytę i najprawdopodobniej transfer 21.10, także w kupie raźniejKonkretny zestaw, zapomniałam o acard 75 ja mam wizytę we wtorek a badania dzień wcześniej i możliwe ze transfer 21 wstępnie. Jak się czujesz ? Po tych lekach ? Będziemy podobnie czekać na betę ☺ Już trzymam kciuki