reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ekstra! Jak na koniec ciazy to taki fajny brzuszek. Chyba nie jakis mega duzy co?
[emoji175][emoji175][emoji175]
Nie był duży wszyscy mi się dziwili jak im mówiłam w którym miesiącu jestem.Do ostatniego dnia byłam bardzo aktywna nic nie puchlam.Ciekawa jestem jak będzie teraz czasami mnie mdli i nie wiem czy to przez ciążę czy poprostu

Cześć dziewczyny, nadgonilam, cały tydzień czytam Was żeby odrobić zaległości bo nie było mnie tu cały wrzesień:) po pierwszym nie udanym transferze mieliśmy miesiąc przerwy ( liczyłam na cud ale niestety) no i 24 września już kolejny transfer:D:D:D mega się cieszę ale i boję jednocześnie. Trochę szybciej to idzie niż za pierwszym razem. Wtedy jeździłam co 2 dzień bo Endo mi słabo przyrastalo a teraz w 10 DC 8mm i termin już ustalony. Najdziwniejsze jest to że w 3 min podjęliśmy decyzję o transferze 2 zarodków. Drugi zarodek jest blastka z 6 doby więc słabiej rokuje. Widziałam że temat był poruszany kilka dni temu. Ja się będę cieszyć z bliźniaków.
Gratuluję tym z ładnymi betami i z całego serca współczuję tym którym się nie udało;);) powodzenia wszystkim

Cześć dziewczyny, nadgonilam, cały tydzień czytam Was żeby odrobić zaległości bo nie było mnie tu cały wrzesień:) po pierwszym nie udanym transferze mieliśmy miesiąc przerwy ( liczyłam na cud ale niestety) no i 24 września już kolejny transfer:D:D:D mega się cieszę ale i boję jednocześnie. Trochę szybciej to idzie niż za pierwszym razem. Wtedy jeździłam co 2 dzień bo Endo mi słabo przyrastalo a teraz w 10 DC 8mm i termin już ustalony. Najdziwniejsze jest to że w 3 min podjęliśmy decyzję o transferze 2 zarodków. Drugi zarodek jest blastka z 6 doby więc słabiej rokuje. Widziałam że temat był poruszany kilka dni temu. Ja się będę cieszyć z bliźniaków.
Gratuluję tym z ładnymi betami i z całego serca współczuję tym którym się nie udało;);) powodzenia wszystkim
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Ja mam nwdzieje ,ze tez zostana zemna blizniaki chociaz troszke sie zestresowalam ale juz mi przeszlo..betka w 7dpt 21,8. To byko wczoraj. Maz mnie sprowadzil na ziemie ,ze to poga byc pozostalosci po ovitrelle ,ktory bralam 11 dni temu. Wiec dzis polecialam powtorzyc czy cos przyrosnie ...pozostalosci po zwstrzyku nie rosna hihi. Wtedy bede sie po cichu cieszyc. Po cichu bo jeszcze wszystko moze sie zdazyc. Dzis dopiero 8dpt

reklama
Do góry