reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny doradźcie mi proszę czy jest wogole jeszcze sens robić jutro betę.
4 dpt beta 56
7dpt beta 9,7
9 dpt beta 2,5
Bo ja to bym już najchętniej leki odstawila...
Zrób. Będziesz wtedy wiedziała na 100%.Przy takich wynikach wolałabym tę pewność. Inaczej jak jest trzy razy 0.1 (to wiadomo że nie było inplantacji, a tu u Ciebie ten ostatni wynik jak dla mnie nie jest taki jednoznaczny)

Zrób. Będziesz wtedy wiedziała na 100%.Przy takich wynikach wolałabym tę pewność. Inaczej jak jest trzy razy 0.1 (to wiadomo że nie było inplantacji, a tu u Ciebie ten ostatni wynik jak dla mnie nie jest taki jednoznaczny)
Dziękuję za odpowiedz:) Masz rację, zrobię jutro, ale chyba już sama bete.. Drugi raz tak samo :(

A może pamiętacie czy ktokolwiek miał tak niska betę w 9dpt blastki i była z tego ciąża? Bo jak czytam to forum to jak ma być ciąża to od początku wysokie wyniki bety, a o takim przypadku że z takiej małej bety coś było nic nie znalazlam:(

Mieciu w Białymstoku? Mi coś się wydaje mocno, że GC u M.ercika, no chyba że ktoś z tego czasu tak robił to się nie będę sprzeczać
Mieciu w GynC na milion procent :)
Cześć @Kurciu, u mnie bez zmian, na razie odpuszczamy in vitro, bo wkładamy pieniądze w zakup domu, ja staram się doprowadzić trochę do porządku, raz idzie mi lepiej raz gorzej, ale generalnie żyjemy RAZEM ;) cieszymy się z wolności i braku innych obowiązków. Oczywiście nadal staramy się naturalnie, ale efektów brak (w tym tygodniu kolejne podejścia ;) ) oczywiście łapie doła co chwilę, bo około 22 dc mam napady gorąca itp wszystko co świadczy o ciąży ;) ale potem nic, dobija mnie to mocno, w tym miesiącu obiecałam sobie nie wkręcać nic (ciekawe co z tego wyjdzie;) ) kolejne in vitro jakoś w lutym prawdopodobnie, rozważamy KD (znaczy ja rozważam), jedyną inną opcją bez kd jest gdy zgodzą się nam zapłodnić wszystkie komórki (mam nadzieję, że teraz po metforminie będę miała ich więcej dobrej jakości)
opowiadaj lepiej jak Ty się czujesz? Który to już tydzień?
Kochana najwazniejsze ze razem. To super wazne w tym szalonym i wykanczajacym wyscigu ivf i staran. Z calego serca zycze Ci naturalnego cudu. A do "niemyslenia" to mi sie nigdy glowy nie udalo wylaczyc...

U mnie obecnie 17t+5. I wrocilam do zywych. Bo gdzies od 8tc mialam takie mdlosci, oslabienie, spadki nastroju ze myslalam ze nigdy to nie minie. Nic nie moglam jesc, mialam mega jadlowstret i prawie codziennie popoludniu ryczalam bez powodu. Ale teraz od okolo tygodnia jest naprawde znosnie wiec sie ciesze. Energia wraca.

No co ty nie stresuj sie!!! Bedzie dobrze blizniaki to fajna sprawa ja poprostu jestem z tych strachliwych, poza tym balam sie jeszcze podzialu zarodka ze np skoncze z trojaczkami a tu juz sie zaczynaja schody. Zobaczysz bedzie dobrze nie panikuj, wyluzuj i czekaj na usg. U mnie w rodzinie wszyscy sie mogla o blizniaki dla nas ale ja jestem cykor.
Ja sie modle by ta beta to byla ciazowa i przyrastala dobrze,a nie pozostalosci po ovitrelle. Cos mam albo z telefonem albo ciemnota jestem,nie wchodza mi zadne emotki. W poniedzialek mam dopiero byc w klinice na bete ta terminowa, a po 2 dniach ja yrzeba powtorzyc lekarz mowil. Nawet nie wie ,ze bylam wczesnej w 7dpt bo pewnie by nawet jej nie wzial pod uwage.

reklama
Do góry