W wawie też jest filia ale ja chyba wybrałbym NovumOdpada ;( to 600 km w jedną str.
reklama
Kalkuluje koszty wydatki i myślę. Kawał drogi 4h w jedną stronę . Ale coś mi podpowiada że warto.W wawie też jest filia ale ja chyba wybrałbym Novum
No dobra zrobmy tak jest ktoś na forum kto odradza kategorycznie ?
Riddikulus
Fanka BB :)
Nie kochana. Poszliśmy do Artemidy. Ze względów czysto logistycznych. Dojazdy do Gdańska przy 2 dzieci to kosmos. Poza tym w pracy nikt nic nie wie a branie wolnego ciągle jednego dnia albo zwolnienie z kliniki dałoby do myślenia.Czy do Gamety przeszliscie? Skoro tam slabiej to mozecie wrocic..
Netiaskitchen
Chodzimy do Pałaszewskiego. Do niego mam największe zaufanieDzieki dzieki dzieki! A lekarza jakiego polecasz do jakiego chodzilas? Boże jaka ty miałaś piękna stymulacje! Tylko pozazdrościć. Też miałam zapłodnienie wszystkie ale tak i było 6 komorek z czego jeszcze jedna zdegenerowala.
Netiaskitchen
Prawda, Raz na jakiś czas warto do niego pójść. Naprawdę ma mega wiedzę i doświadczenie i niejedno już widziałNajlepszy z lekarzy z invicty prof. Łukaszuk przyjmuje też w Wawie. Gościu ma dużą wiedzę. Trudno sie do niego dostać ale może warto na konsultacje się udać. Kiedyś mieli akcję darmowych konsultacji dla par po kilku nieudanych próbach.
anielka0612
Szczerze to byłam w takim szoku, ze niewiele się dowiedziałam. Ale najwazniejsze, ze jest i w dobrym miejscu, bo bałam się pozamacicznej.
Wciąż w to nie wierze, ale jestem bardzo szczęśliwa
joasiaw1987
Aktywna w BB
Cudownie, gratulacjeZobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka
Szczerze to byłam w takim szoku, ze niewiele się dowiedziałam. Ale najwazniejsze, ze jest i w dobrym miejscu, bo bałam się pozamacicznej.
Powiedz mi, który jesteś dpt ?
Forget-me-not...
Super kochana gratuluję.Zobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Cudowny kropuś[emoji173] [emoji173] [emoji173]
Na tą foteczke czekalam caly dzien[emoji8]
I będę czekała całą wieczność, żeby sie takiego momentu i takiej fasoleczki doczekac...
G
gość_AL19
Gość
Cudowny Kropek MamusiuZobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka❤❤❤
reklama
Riddikulus
Oj kochana CUDOWNY kropeczek. Jak dla mnie chłopczyk. Jakoś tak mnie tknęło.Zobacz załącznik 1023141Dziewczyny byłam u gina i poznajcie mojego kropeczka❤❤❤
Podziel się: