reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cudownie, gratulacje
Powiedz mi, który jesteś dpt ?

Właśnie ja nie po transferze. Naturalny cud po pierwszym szczepieniu, dwóch transferach z cb i niedrożnymi jajowodami:cool2:
Super kochana gratuluję.
Cudowny kropuś[emoji173] [emoji173] [emoji173]
Na tą foteczke czekalam caly dzien[emoji8]
I będę czekała całą wieczność, żeby sie takiego momentu i takiej fasoleczki doczekac...
Czekaj, bo naprawdę warto:)

Wiem, ze jeszcze długa droga przede mna, ale milowy krok już za mna:)

I zycze Ci z całego serca, żebyś tez już niedługo się tu chwaliła takimi fotkami❤❤
Cudowny Kropek Mamusiu :)
Dziękuje bardzo❤❤
Oj kochana CUDOWNY kropeczek. Jak dla mnie chłopczyk. Jakoś tak mnie tknęło.
Kurcze, a ja marze o dziewczynce;) i już 3 dni chodze na różowo ubrana:p
Ale najwazniejsze, ze jest i żeby już ze mna bylo:) tylko to się liczy:)

reklama
A z jakiego powodu miałaś zlecone szczepienia? :)
Mam/miałam skopane cytokiny. Coś za dużo, coś za mało - generalnie bajzel ;) Praktycznie wszystkie wyniki miałam poza normami.
Do tego Nk 15% ale wujek P powiedział, ze na nie tez szczepienia pomogą. I intralipid nie bedzie potrzebny na ich zbicie.

Bałam się szczepień jak cholera, ale takiego wyniku już po pierwszym się nie spodziewałam:) Choć doc mi napisał, ze wcale nie jestem jedynym takim przypadkiem.

Mam/miałam skopane cytokiny. Coś za dużo, coś za mało - generalnie bajzel ;) Praktycznie wszystkie wyniki miałam poza normami.
Do tego Nk 15% ale wujek P powiedział, ze na nie tez szczepienia pomogą. I intralipid nie bedzie potrzebny na ich zbicie.

Bałam się szczepień jak cholera, ale takiego wyniku już po pierwszym się nie spodziewałam:) Choć doc mi napisał, ze wcale nie jestem jedynym takim przypadkiem.
Hmm ja chyba cytokiny mam ok. A co na to twoj ginekolog że byłaś u immunologa i że zlecił szczepienia?

Zanim wieści od Anulki będą to ja się wcisnę z relacją z wizyty. Dzisiaj inny lekarz i tez nie złe wieści. Generalnie dalej 7 pęcherzyków się wyróżnia i wyglądają na dobrze rokujace. Lekarka pochwaliła tez endometrium. Mówiła ze dawno tak dużego nie widziała. Jutro ostatni monitoring a w czwartek punkcja.

Proszę o dopisanie mnie do kalendarza na czwartek 19.09 na punkcie.

Zanim wieści od Anulki będą to ja się wcisnę z relacją z wizyty. Dzisiaj inny lekarz i tez nie złe wieści. Generalnie dalej 7 pęcherzyków się wyróżnia i wyglądają na dobrze rokujace. Lekarka pochwaliła tez endometrium. Mówiła ze dawno tak dużego nie widziała. Jutro ostatni monitoring a w czwartek punkcja.

Proszę o dopisanie mnie do kalendarza na czwartek 19.09 na punkcie.
Z dopisaniem będzie problem, bo, jak pisałam, do piateczku jestem na szkoleniu, bez dostępu do kompa a w weekend chrzciny:)

reklama
Hmm ja chyba cytokiny mam ok. A co na to twoj ginekolog że byłaś u immunologa i że zlecił szczepienia?
Moja ginka po pierwszym niepowodzeniu sama mnie wysyłała do Pasnika, a wcześniej zleciła kilka badań, które były niezbędne. Chyba się znają z P, bo jak mu wspomniałam u kogo się leczę to powiedział, ze jestem w dobrych rękach. Ona generalnie stwierdzila, ze bez immuno nic z tego nie bedzie.

Jak drugi raz się nie udało, to powiedziała wręcz ze bez szczepień kolejnego transferu mi nie zrobi.

Do góry