reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja ginka po pierwszym niepowodzeniu sama mnie wysyłała do Pasnika, a wcześniej zleciła kilka badań, które były niezbędne. Chyba się znają z P, bo jak mu wspomniałam u kogo się leczę to powiedział, ze jestem w dobrych rękach. Ona generalnie stwierdzila, ze bez immuno nic z tego nie bedzie.

Jak drugi raz się nie udało, to powiedziała wręcz ze bez szczepień kolejnego transferu mi nie zrobi.
Ale ci zazdroszczę :) ja się sama na accofil muszę zdecydować bo mój powiedział że on kategorycznie zabrania

reklama
Ale ci zazdroszczę :) ja się sama na accofil muszę zdecydować bo mój powiedział że on kategorycznie zabrania
Jeśli zalecił Ci go P, to nawet się nie zastanawiaj tylko bierz. W końcu on jest specjalistą od immunologii, a nie ginekolog.

Niestety nie zawsze mamy szczęscie trafiać na lekarzy, którzy znają się i respektują zalecenia immuno. A jak widać po forum, jest ono ważne i bez tego czasami ani rusz.

Nie ma jeszcze wiesci od anulki :-( miala miec wizyte o 17 :-( tak sie martwie co jej powiedzieli jesli ktoras cos wie niech da znac...

Jeśli zalecił Ci go P, to nawet się nie zastanawiaj tylko bierz. W końcu on jest specjalistą od immunologii, a nie ginekolog.

Niestety nie zawsze mamy szczęscie trafiać na lekarzy, którzy znają się i respektują zalecenia immuno. A jak widać po forum, jest ono ważne i bez tego czasami ani rusz.
Masz rację ja oczywiście będę ją brać. Super że u ciebie się udało :*

Kochane dziewczyny,dziekuje wam za wsparcie jakie od was dostałam.Niestety nie mam dobrych wiadomości.Moje dzieciątko jest bardzo chore,za 2 tyg amniopunkcja,niewiadomo jak długo będzie bić serduszko kruszynce.A tak bardzo fikała na usg.Lekarz powiedział,ze tylko cud musiał by się stać.Zyje że świadomością,ze dni kruszynki są policzone.Lekarz podejrzewa jakąś wadę,amniopunkcja pokaże dlaczego.Moja nadzieja umiera.Ciezko pogodzić się z tym.

Kochane dziewczyny,dziekuje wam za wsparcie jakie od was dostałam.Niestety nie mam dobrych wiadomości.Moje dzieciątko jest bardzo chore,za 2 tyg amniopunkcja,niewiadomo jak długo będzie bić serduszko kruszynce.A tak bardzo fikała na usg.Lekarz powiedział,ze tylko cud musiał by się stać.Zyje że świadomością,ze dni kruszynki są policzone.Lekarz podejrzewa jakąś wadę,amniopunkcja pokaże dlaczego.Moja nadzieja umiera.Ciezko pogodzić się z tym.
Boże. Nie wiem co powiedzieć, że przykro to za mało:( Trzymaj się Kochana. Przytulam mocno.

Boże tak mi przykro :( ciężko cokolwiek napisać bo żadne słowa nie zdołają pocieszyć ;(

reklama
Bardzo ci współczuje. Niestety czasami i takie rzeczy się dzieją. Trzymaj się kochana. Jesteśmy z tobą.

Do góry