Dzieki dzieki dzieki! A lekarza jakiego polecasz do jakiego chodzilas? Boże jaka ty miałaś piękna stymulacje! Tylko pozazdrościć. Też miałam zapłodnienie wszystkie ale tak i było 6 komorek z czego jeszcze jedna zdegenerowala.No właśnie taki jest plus tej mojej nieszczęsne jIncicty Wawa. Z dostępem do lekarzy słabo bo tłum ludzi zawsze, ale wiedzę mają, potrafią dobrze poprowadzić, u mnie zaplodnilismy 10 komórek chociaż nie miałam jeszcze skończonych 35 lat, ale lekarz uznał że skoro słabe nasienie, to tak będzie najlepiej. Mieliśmy PICSI (nie do końca ogarniam różnice) no i 7 zarodków tylko jedna 3-ka, a reszta same 4 i 5tki.Jedna z tych 4-rek siedzi właśnie w foteliku na tylnym siedzeniu,a teraz staramy się o drugi cud. Tak więc jakbys jednak nie dostała się do Novum w jakimś rozsądnym terminie (ono ma dużo lepsze opinie) to zapraszam do Invicty warszawa.
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
GdanskAduś a w jakiej miejscowości invicta? Bo sporo ich jest.
Cytrynka122
Cytrynka na bb jest wątek poronienia nawykowe tam dziewczyny mają mega wiedzę
@Margit2018 dzięki zaraz poszukam
ilmenau
Moje najkochansze wspieraczki wlasnie siedze i placze, rece mi sie trzesa bo dostalam wyniki nifty, jak otwieralam to myslalam ze serce mi wyskoczy tak walilo a teraz jestem zalana lzami. Moja niunia jest zdrowa i to jeszcze dziewczynka to jakbym wygrala w lotto. Normalnie nie wierze ze to prawda tak dlugo czekalismy ❤❤❤
Gratuluję Córeczki!!! Odetchnij i ciesz się tą ciąża, bo dużo już przeszlas i czas na nagrodę
Hej dziewczyny
@Milka_89 przykro mi bardzo, ze się nie udało.
Pozostałym gratuluje wyników❤
Ja dziś byłam na becie i właśnie odebrałam wynik - 6297. W pt było 1806 i zaczynam panikować, czy przyrost nie jest za duzy kurcze może mam jakieś schizy, ale już zaczynam czytać p zasniadzie, bo wtedy beta szybuje tak szybko w gore.
Dziś popołudniu mam zamiar wbić się do jakiegoś gina, ale powiem szczerze, ze strach mnie obleciał okrutny. Takiego wysokiego wyniku się nie spodziewałam. Niby w kalkulatorze jest Ok, ale chyba same rozumiecie, ze przy takiej sytuacji jak moja, to chyba już wszystko jest możliwe. A przynajmniej już sama nie wiem co mam myslec.
Dostaniesz bana na internet ciesz się z wyniku, piękny przyrost!!!
Dziewczyny czy któraś z Was robiła badanie w kierunku antyfosfolipidów po poronieniu? Podobno są 4 rodzaje i nie wiem które zrobić badanie w czwartek
Podpytaj dziewczyn z wątku poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne, on tam mają obcykane te wszystkie badania.
Dziewczyny czy to prawda że przy 3 dniowym mrozaku nie stosuje sie embrioglue? Teraz miałam podany 3 dniowy bez kleju tego ale we wcześniejszym transferze z którego mam Corcie miałam ten klej ale córka była 5 dniowym mrozakiem...
Nie ma przeciwwskazań dla 3 dniowych zarodków, wszystko pewnie zależy od polityki kliniki.
Wiesz już kiedy będziesz testować? Przed urodzinami Anastazji czy po? Mocne
Cytrynka122
@ilmenau Dzięki już znalazłam i napisałamGratuluję Córeczki!!! Odetchnij i ciesz się tą ciąża, bo dużo już przeszlas i czas na nagrodę ❤
Dostaniesz bana na internet ciesz się z wyniku, piękny przyrost!!!
Podpytaj dziewczyn z wątku poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne, on tam mają obcykane te wszystkie badania.
Nie ma przeciwwskazań dla 3 dniowych zarodków, wszystko pewnie zależy od polityki kliniki.
Wiesz już kiedy będziesz testować? Przed urodzinami Anastazji czy po? Mocne
Odpada ;( to 600 km w jedną str.Gdansk
Riddikulus
Widzisz kochana. Ja sobie cenię invicte w Gdańsku. Nas super poprowadzili. Teraz poszliśmy do innej kliniki i bardzo mi się przydaje wiedza jaką dali mi w Gdańsku. Bo tu słabiej.Szkoda ze nie ma Novum w trojmiecie jak w grudniu sie nie uda z checia zmienilam bym Invicte na inne skuteczna klinike
Riddikulus
Najlepszy z lekarzy z invicty prof. Łukaszuk przyjmuje też w Wawie. Gościu ma dużą wiedzę. Trudno sie do niego dostać ale może warto na konsultacje się udać. Kiedyś mieli akcję darmowych konsultacji dla par po kilku nieudanych próbach.Odpada ;( to 600 km w jedną str.
G
gość_AL19
Gość
Super To teraz otarcie łez i uśmiech ma być przez kolejne tygodnieMoje najkochansze wspieraczki wlasnie siedze i placze, rece mi sie trzesa bo dostalam wyniki nifty, jak otwieralam to myslalam ze serce mi wyskoczy tak walilo a teraz jestem zalana lzami. Moja niunia jest zdrowa i to jeszcze dziewczynka to jakbym wygrala w lotto. Normalnie nie wierze ze to prawda tak dlugo czekalismy ❤❤❤
reklama
Aduś16
Czy do Gamety przeszliscie? Skoro tam slabiej to mozecie wrocic..Widzisz kochana. Ja sobie cenię invicte w Gdańsku. Nas super poprowadzili. Teraz poszliśmy do innej kliniki i bardzo mi się przydaje wiedza jaką dali mi w Gdańsku. Bo tu słabiej.
Podziel się: