reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć!
Czy jest tu ktoś kto jeszcze mnie pamięta? Halo! :) ;)
Podejrzewam, że większość mnie nie zna więc krótko napiszę: dn. 17.09.2018 roku przyszło na świat moje Szczęście. Za równiutki tydzień moja Anastazja będzie miała roczek :):biggrin2:
Postanowiłam się odezwać na tym forum bo wcześniej się udzielałam a teraz... cóż, jutro mam transfer.
Tak, 11.09 o godzinie 11.
Od 3 dni mam zastrzyki prolutex, progesteron Benesis, wcześnniej jem encorton i estrofem, Oprócz tego zestawu są witaminy. Nie mam ogarniętego forum na bieżąco, przepraszam :):rolleyes2:
Pewnie że pamiętamy. Trzymamy kciuki.

reklama
Cześć!
Czy jest tu ktoś kto jeszcze mnie pamięta? Halo! :) ;)
Podejrzewam, że większość mnie nie zna więc krótko napiszę: dn. 17.09.2018 roku przyszło na świat moje Szczęście. Za równiutki tydzień moja Anastazja będzie miała roczek :):biggrin2:
Postanowiłam się odezwać na tym forum bo wcześniej się udzielałam a teraz... cóż, jutro mam transfer.
Tak, 11.09 o godzinie 11.
Od 3 dni mam zastrzyki prolutex, progesteron Benesis, wcześnniej jem encorton i estrofem, Oprócz tego zestawu są witaminy. Nie mam ogarniętego forum na bieżąco, przepraszam :):rolleyes2:
Pamiętam a jakże!!!! Super, że jesteś i co wszystkie✊✊✊✊✊✊✊zaciśniete :)

680 mi wychodzi z Duphastonem
Ja mam 3x po 200 mg ale chyba sama zwiększe o 1 tabletkę. Przy synku miałam niski prog zaraz bo becie coś około 8 tylko strasznie się wystraszyłem wtedy ale w szpitalu zapewniali że jeśli biorę dopochwowo to wszystko jest ok.Wtedy sama dorzucilam tabletkę więcej dla.spokoju ducha

Właśnie tego nie robili i tak się nad tym zastanawiam. Miesiączki mam regularne, mało bolesne. Nie korzystałam nigdy z antykoncepcji hormonalnej (a wiem, że robię szkodę) więc teeeoretycznie wskazań nie ma. Ale może spróbujemy ;)

A ja bralam dawno temu kilka lat antykoncepcje hormonalna
To wplywa tez negatywnie??

reklama
Do góry