reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć!
Czy jest tu ktoś kto jeszcze mnie pamięta? Halo! :) ;)
Podejrzewam, że większość mnie nie zna więc krótko napiszę: dn. 17.09.2018 roku przyszło na świat moje Szczęście. Za równiutki tydzień moja Anastazja będzie miała roczek :):biggrin2:
Postanowiłam się odezwać na tym forum bo wcześniej się udzielałam a teraz... cóż, jutro mam transfer.
Tak, 11.09 o godzinie 11.
Od 3 dni mam zastrzyki prolutex, progesteron Benesis, wcześnniej jem encorton i estrofem, Oprócz tego zestawu są witaminy. Nie mam ogarniętego forum na bieżąco, przepraszam :):rolleyes2:
Pewnie że pamiętamy. Trzymamy kciuki.

reklama
Cześć!
Czy jest tu ktoś kto jeszcze mnie pamięta? Halo! :) ;)
Podejrzewam, że większość mnie nie zna więc krótko napiszę: dn. 17.09.2018 roku przyszło na świat moje Szczęście. Za równiutki tydzień moja Anastazja będzie miała roczek :):biggrin2:
Postanowiłam się odezwać na tym forum bo wcześniej się udzielałam a teraz... cóż, jutro mam transfer.
Tak, 11.09 o godzinie 11.
Od 3 dni mam zastrzyki prolutex, progesteron Benesis, wcześnniej jem encorton i estrofem, Oprócz tego zestawu są witaminy. Nie mam ogarniętego forum na bieżąco, przepraszam :):rolleyes2:
Pamiętam a jakże!!!! Super, że jesteś i co wszystkie✊✊✊✊✊✊✊zaciśniete :)

680 mi wychodzi z Duphastonem
Ja mam 3x po 200 mg ale chyba sama zwiększe o 1 tabletkę. Przy synku miałam niski prog zaraz bo becie coś około 8 tylko strasznie się wystraszyłem wtedy ale w szpitalu zapewniali że jeśli biorę dopochwowo to wszystko jest ok.Wtedy sama dorzucilam tabletkę więcej dla.spokoju ducha

Właśnie tego nie robili i tak się nad tym zastanawiam. Miesiączki mam regularne, mało bolesne. Nie korzystałam nigdy z antykoncepcji hormonalnej (a wiem, że robię szkodę) więc teeeoretycznie wskazań nie ma. Ale może spróbujemy ;)

A ja bralam dawno temu kilka lat antykoncepcje hormonalna
To wplywa tez negatywnie??

reklama
Do góry