reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No chyba rozwalaja mnie te mega dawki prg. Właśnie w salonie Agata meble popłakałam się przy ekspozycja j pokojów dziecięcych...
Dobbbre ahhhaaaa się uśmiałamNo chyba rozwalaja mnie te mega dawki prg. Właśnie w salonie Agata meble popłakałam się przy ekspozycja j pokojów dziecięcych...
Ja tylko śpię wszędzie. Wczoraj znad talerza Małżmnie budził
Netiaskitchen
Zazdraszczam, ja aż tak nie śpię, ale z tymi meblami, to żeby nie było, pojechałam po lampy do kuchni...Dobbbre ahhhaaaa się uśmiałam
hehehe, ja płakałam na reklamach w TVNo chyba rozwalaja mnie te mega dawki prg. Właśnie w salonie Agata meble popłakałam się przy ekspozycja j pokojów dziecięcych...
A chociaż pusty był? Talerz, nie mążDobbbre ahhhaaaa się uśmiałam
Lampy do kuchni też mogą być wzruszająceZazdraszczam, ja aż tak nie śpię, ale z tymi meblami, to żeby nie było, pojechałam po lampy do kuchni...
Netiaskitchen
Pamiętam, pamiętam fajnie tak spotkać po czasie znajome osobymy też próbujemyz drugim. Nasz Maksik ma 8 miesięcy, a ja mam dziś 5dpt.Jutro beta. Będę trzymać za ciebie jutro kciukasy!!!Cześć!
Czy jest tu ktoś kto jeszcze mnie pamięta? Halo!
Podejrzewam, że większość mnie nie zna więc krótko napiszę: dn. 17.09.2018 roku przyszło na świat moje Szczęście. Za równiutki tydzień moja Anastazja będzie miała roczek
Postanowiłam się odezwać na tym forum bo wcześniej się udzielałam a teraz... cóż, jutro mam transfer.
Tak, 11.09 o godzinie 11.
Od 3 dni mam zastrzyki prolutex, progesteron Benesis, wcześnniej jem encorton i estrofem, Oprócz tego zestawu są witaminy. Nie mam ogarniętego forum na bieżąco, przepraszam
Nooo. Prawie... M mówi do mnie :Sylwka już nie kończ idź się połóż KobietoA chociaż pusty był? Talerz, nie mąż
reklama
Podziel się: