reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Denerwuję się, że już po:-(

Madzialenak, czemu od razu zakładasz, że już po?! Musisz myśleć pozytywnie.
Rozumiem, że się stresujesz, bo to normalna sprawa. Ale wytrzymaj jeszcze troszkę. Już niedługo środa, a jak odbierzesz wynik bety, to będziesz spokojniejsza, bo będzie wysoki. Trzymaj się i pamiętaj, tylko pozytywne myślenie :-)
Będzie dobrze!!!!!!

reklama
madzialenak - nie denerwuj sie, ja tez na poczatku troche mnie ciagnal brzuch ale to chyba byla jeszcze reakacja po zastrzykach. Potem raczej nic, tylko piersi bardziej wrazliwe a sie udalo. Na pewno bedzie dobrze!!!

Witam cie gratuluje bobaska ja tez jestem z uk a dokladnie z glasgow i rodzilam tutaj dwoje dzieci. i dziwi mnie to co piszesz o skanach bo ja mialam co troche robione a z dziecimi bylo wszystko wporzadku.na poczatku narmalne spotkania co 4 tygodnie potem co 2 i co tydzien. ja jestem zadowolona z opieki oraz personelu w szpitalu.mi tez bylo ciezko przy pierwszym dziecku sie tutaj dostosowac ale jakos poszlo gladko tak jak i teraz. wiec glowa do gory.:-):-):-):-):-):-)

Hej, tez mysle ze bedzie dobrze.Tyle kolezanek urodzilo tutaj zdrowe dzieci, wiec system musi dzialac. Pozdrawiem

Madzialenak... Tez tak mialam, tez się martwilam,ze sie w koncu nie udalo... Bo czulam się super.
Teraz tylko czasem boli mnie brzuch, mam tkliwe piersi i bardzo mi się chce spac.
martwie się ta jutrzejsza beta, ale mocno licze na to, ze jednak ta moja zla karta się odwrocila ! :)

madzialenak trzymam kciuki za wysoka bete, ja jutro na 13sta jade na podgladanie endometrium, dla mnie tez stresujacy czas, boje sie jak moje mrozaczki sie rozmroza, wyslali mi taks ulotke w ktorej napisane jest, de 50-60 % jest na udane rozmrozenie zarodkow.

Madzialenak nie martw się - wszystko będzie dobrze, maluszki na pewno w brzuszku się zadamawiają :-) wiesz,że bardzo z Tobą czekamy na betkę - na pewno bedzie wysoka! Myśl pozytywnie :tak::tak::tak::tak:

Kate trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i nie martw się jak się maluszki rozmrożą - teraz to już mają tak to w klinikach dopracowane,że nie ma się czym martwić - a Twoje zuszki są przeciesz dzielne :-)

Miliaa trzymam kciuki za Twoją betkę jutro - na pewno wzrośnie :tak:

Inka mam nadzieje,że u Ciebie ok - może się nie odzywasz, bo w szpitalu jesteś? Jak będziesz mogła odezwij się do nas

Kate udanej wizyty, endometrium będzie odpowiednio grube na przyjęcie maluszków. A o rozmrożenie się nie martw, też się stresowałam nie potrzebnie, 90 % maluchów rozmraża się i pięknie dzieli. Trzymam kciuki.

Miliaa życzę trzycyfrowej bety bo pewnie taka będzie :-). Niestety będziemy się tak martwiły ciągle o coś przez 9 m-cy.

Lawendowy sen
już się nie mogę doczekać aż nam pokażesz swoje dzieło :-)

Inka co u Ciebie, krwawienia ustały??

Gotadora Twój królik jest niesamowity, mała futerkowa mądralka :-)

Trzcinka
rzeczywiście dziwne zasady tam u Was w UK obowiązują ;-) ale cóż zrobić, skoro dzieciaczki się rodzą zdrowe to, to jest najważniejsze.

Dla uśmiechu jeszcze fotka

403769_366193193477637_1376283458_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry