reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy - widzę że masz talent dziewczyno :) i czas!
Madzialenak - poczekaj z tą betą....jeszcze za wcześnie - chociaż wiem jak bardzo Cię korci żeby sprawdzić.... Trzymam kciuki &&&

Nie wiem jak ja jutro do pracy dotrę - od doby sypie śnieg...

reklama
Różyczka u nas rano padał śnieg, a potem zamienił się w deszcz, na drogach zapewne koszmar, oby we wtorek i środę i czwartek tak nie było - ja mam wyjazd do Gdańska właśnie we wtorek, z przodu mam dwie łysawe opony niestety, i mój M wyjeżdża z UK we wtorek w nocy, po drodze minie Francje, Belgię, Holandię i Niemcy, zazwyczaj najgorzej bywa w naszym kraju - zimą często od razu po przejechaniu granicy czuć było,że jesteśmy w PL ... przypomniało mi się jak nasz czujnik od temperatury się zepsuł i byliśmy przekonani że jest plusowa temperatura, a się okazało że na drodze ślizgawka, w ogóle nieposypana ... innym razem jechaliśmy gdy było - 25 , był problem na stacjach bezynowych i większość ciężarówek stała na poboczach ... ciekawe jaka w tym roku będzie dla nas zima i jakie będą niespodzianki ( w zeszłym roku została mi klamka w ręku :szok: )

dziewczyny, jak ja sie boje tej betki jutrzejszej..masakra...
dobrze, ze jade tam kolo 9 rano, mam nadzieje, ze nie bedzie kolejki i wszystko gladko pojdzie...a potem do pracy do 17, wiec moze chociaz na chwile zapomne...bo zwariuje:confused2:

kwiatek...no zaraz skope ci pupola!
jak to nie bedziesz matka...??!! co to za teksty?!:angry: mnie nie denerwuj, bo ja ciezarna jestem!
zaslugujesz na dziecko tak jak kazda z nas tu na forum...kto mi mowi o pozytywnym nastawieniu!?
usmiech na twarz i piers do przodu, jak mnie sie poki co udalo, a bylam beznadziejnym przypadkiem to tobie na pewno sie uda!
i zadnego czarnowidzctwa, bo bede bila:tak::-D

dziewczyny, jak ja sie boje tej betki jutrzejszej..masakra...
dobrze, ze jade tam kolo 9 rano, mam nadzieje, ze nie bedzie kolejki i wszystko gladko pojdzie...a potem do pracy do 17, wiec moze chociaz na chwile zapomne...bo zwariuje:confused2:

kochana wszystko bedzie dobrze jutro zobaczysz
a co do nas to narazie d ivf długa droga narazie nie mamy tyle kasy a watpie ze witaminy cos pomoga skoro leki nie pomogły

laski znajoma ma na sprzedaż wózek mutsy transporter jak któras by była moze zainteresowana Wózek Mutsy Transporter złoty śliczny BCM adaptery (2866756460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Miliaa - wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się kobietko. A nie masz podglądu na internecie do wyników? ( ja tak mam w Diagnostyce, że nie odbieram, tylko na net sprawdzam na swoim koncie).

Lawendowy_sen - jak zwykle piękne ozdoby. Ale ty w ogóle z tego co widzę do prac manualnych jesteś zdolna bestia, że tak powiem.

Gotadora - Twój króliczek to słodki łobuziak i pieszczoch ( u moich teściów są takie przyjazne psy dla ludzi -słodziaki tylko chciałyby być głaskane - jeden wygląda jak reksio z kreskówki, a drugi rudzielec ze sztuczkami nadawałby się co cyrku).

Kate071 - nie denerwuj się kochana endometrium będzie super. Zobaczysz. A maluszki grzecznie się rozmrożą i niedługo będą już ze swoją mamusią.

A u mnie temperatura na plusie. Śniegu brak już, bo się roztopił. No i od czasu do czasu deszczyk kropi. A ja dzisiaj ubierałam świątecznie okna ( jeszcze nie wszystkie, ale już część tak). No i pierdółki świąteczne na parapety poustawiałam sobie już. Na strychu czeka choinka ( mój m. przywiózł wczoraj jodłę syberyjską), a w zamrażarce już czekają rybki na święta (pstrąg i karp). W zasadzie to najważniejsze rzeczy mam zrobione. Choinkę dopiero ubiorę końcem tygodnia.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zebrałam się na odwagę i jutro idę do mojej pani dyr upomnieć się o swój cały etat.
Wiem, że nie będzie łatwo, bo ona sprzeciwu nie znosi.
Ale to jest moje być, albo nie być.

Myślcie o mnie jutro, tak w granicach godz 12:00.

reklama
Do góry