reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć wszystkim:-). u mnie dzis szaro, buro i ponuro. wczoraj popadał deszcz i śnieg zrobił się ciapaty i bury:-(. moze jeszcze do swiąt to się zmieni bo jest bardzo brzydko.

Inka daj znać co uciebie. mam nadzieje że mimo wczorajszych przezyć okaże się że jest ok. trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&

Udanej niedzieli.

Czesc Dziewuszki :-)

A u mnie sloneczko, sniegu brak ale tutaj to rzadkosc. buuuu

Inka, daj znac co z Toba??? Ciagle nie moge pojac jak niektorzy lekarze sa pozbawieni powolania, nie mowiac juz o sercu. Szpitalny sprzet zapewne jest przedpotopowy dlatego nic nie widzial, ciolek jeden!!!!!

Hola, zapomnialam Ci napisac wczoraj,ze kociaka masz przeslodkiego hihii

Milej i spokojnej niedzieli zycze :-)

Hej Babeczki.

U mnie świata nie widać, taka mgła.
No i śniegu też nie pożałowało :-)

Życzę Wam udanej niedzieli.

A ja zabieram się teraz za robienie drewnianych ozdób choinkowych:-)

stylowi_pl_fotografia_1824527.jpg

wyobraźcie sobie,że jak tylko usłyszy,że ktoś wszedł do sklepu to już jest przy tych ludziach, no chyba że siedzi na szafce ;-) przyzwyczaił się,że się wszyscy nim zachwycają i głaszczą - taki cwaniak

reklama
Wszystkim życzę niesamowicie cudownej niedzieli pomimo pogody ..!

życzę spokojnej niedzieli w szczególności Tobie Inka ! myślami jestem z Toba! wierzę, ze wszystko jest w jak najlepszym porządku!!!

a ja dzis będe piekla ciasto jogurtowo cynamonowe, sprawdzam przepisy na świeta, ktore to testuje na Mężusiu :-)
i zamierzam go namówic na gorącą czekolade gdzieś w mieście - muszę się z domu ruszyć.
dziś 12 dpt - czuję się dobrze, czasem coś zakłuje w podbrzuszu tzn takie ciągnięcie czuję..

kawunia swiateczna.jpg

Do góry