reklama
Wróciłam ze szpitala.
Lekarz który mniej przyjmował totalny dupek!
Zrobił mi usg i stwierdził że tam nic nie ma , nic nie widzi. Oglądał zdjęcie z usg z środy i pyta mnie czy ja też widziałam na monitorze usg pęcherzyki, gdyby nie to zdjęcie to chyba by mi wmówił że wcale w ciąży nie byłam, albo że to zdjęcie kogoś innego.
Stwierdził że jeśli krwawienie się nasili to samo się oczyści jeśli nie to trzeba będzie zrobić czyszczenie.
Siedziałam tam już z łzami w oczach a on odbiera telefon, rozmawia z jakąś kobietą i głośno się śmieje już miałam ochotę stamtąd wyjść albo mu przywalić !
Na koniec usłyszałam że jak chcę to może mnie przyjąć na oddział ale równie dobrze mogę iść do domu.
MASAKRA !!!
na poniedziałek byłam ułowiona w klinice na usg i pojadę zobaczyć czy coś nie zostało tam mają lepszy sprzęt, jest krwawienie ale nie aż tak silne jak okres.
Lekarz który mniej przyjmował totalny dupek!
Zrobił mi usg i stwierdził że tam nic nie ma , nic nie widzi. Oglądał zdjęcie z usg z środy i pyta mnie czy ja też widziałam na monitorze usg pęcherzyki, gdyby nie to zdjęcie to chyba by mi wmówił że wcale w ciąży nie byłam, albo że to zdjęcie kogoś innego.
Stwierdził że jeśli krwawienie się nasili to samo się oczyści jeśli nie to trzeba będzie zrobić czyszczenie.
Siedziałam tam już z łzami w oczach a on odbiera telefon, rozmawia z jakąś kobietą i głośno się śmieje już miałam ochotę stamtąd wyjść albo mu przywalić !
Na koniec usłyszałam że jak chcę to może mnie przyjąć na oddział ale równie dobrze mogę iść do domu.
MASAKRA !!!
na poniedziałek byłam ułowiona w klinice na usg i pojadę zobaczyć czy coś nie zostało tam mają lepszy sprzęt, jest krwawienie ale nie aż tak silne jak okres.
Inka normalnie nie wierzę oczom co napisałaś! brak słów! Trzymaj się , oby do poniedziałku! Trzymam kciuki, aby ten psudo doktorek się mylił, aby wszystko było dobrze &&&&&
Kate za Ciebie też trzymam kciuki &&&&&& za Twoje endometrium &&&&&&&&&&
Kate za Ciebie też trzymam kciuki &&&&&& za Twoje endometrium &&&&&&&&&&
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Inka, a nie możesz podjechać do innego szpital? Przecież masz takie prawo.
Może nie ma sensu czekać do poniedziałku. Ja bym stanęła na rzęsach i szukała pomocy zewsząd.
Nie wiem skąd jesteś, ale pewnie macie więcej niż jeden szpital.
A na tamtego lekarza to bym skargę złożyła.
Trzymaj się, Kochana i działaj.
Może nie ma sensu czekać do poniedziałku. Ja bym stanęła na rzęsach i szukała pomocy zewsząd.
Nie wiem skąd jesteś, ale pewnie macie więcej niż jeden szpital.
A na tamtego lekarza to bym skargę złożyła.
Trzymaj się, Kochana i działaj.
Różyczka82
Inka - biedulko - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Idź do jakiegoś normalnego lekarza a nie konowała....:/
lawendowy_sen
Inka, a nie masz kontaktu ze swoim lekarzem z kliniki?
Może on będzie bardziej władny, niż ten, jak to mówi mój dr K. - "psi doktór ace ventura".
Może on będzie bardziej władny, niż ten, jak to mówi mój dr K. - "psi doktór ace ventura".
reklama
Inka kochana trzymaj się tej nadziei!!! wiara potrafi działać cuda!! niestety wiem przez co przechodzisz bo sama niedawno miałam podobne doświadczenia:-(. pomodlę się za ciebie żeby wszystko okazało sie tylko złym snem.
Podziel się: