reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

inka daj znac jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie dzieje... Ja czekam juz na poniedzialek, wtedy bede podgladac moje endometrium, oby bylo dobrze...

reklama
Wróciłam ze szpitala.
Lekarz który mniej przyjmował totalny dupek!
Zrobił mi usg i stwierdził że tam nic nie ma , nic nie widzi. Oglądał zdjęcie z usg z środy i pyta mnie czy ja też widziałam na monitorze usg pęcherzyki, gdyby nie to zdjęcie to chyba by mi wmówił że wcale w ciąży nie byłam, albo że to zdjęcie kogoś innego.
Stwierdził że jeśli krwawienie się nasili to samo się oczyści jeśli nie to trzeba będzie zrobić czyszczenie.
Siedziałam tam już z łzami w oczach a on odbiera telefon, rozmawia z jakąś kobietą i głośno się śmieje już miałam ochotę stamtąd wyjść albo mu przywalić !
Na koniec usłyszałam że jak chcę to może mnie przyjąć na oddział ale równie dobrze mogę iść do domu.
MASAKRA !!!
na poniedziałek byłam ułowiona w klinice na usg i pojadę zobaczyć czy coś nie zostało tam mają lepszy sprzęt, jest krwawienie ale nie aż tak silne jak okres.

Inka normalnie nie wierzę oczom co napisałaś! brak słów! Trzymaj się , oby do poniedziałku! Trzymam kciuki, aby ten psudo doktorek się mylił, aby wszystko było dobrze &&&&&

Kate za Ciebie też trzymam kciuki &&&&&& za Twoje endometrium &&&&&&&&&&

Inka, a nie możesz podjechać do innego szpital? Przecież masz takie prawo.
Może nie ma sensu czekać do poniedziałku. Ja bym stanęła na rzęsach i szukała pomocy zewsząd.
Nie wiem skąd jesteś, ale pewnie macie więcej niż jeden szpital.
A na tamtego lekarza to bym skargę złożyła.
Trzymaj się, Kochana i działaj.

jest tylko jeden szpital :(
myślę żeby jeszcze w poniedziałek zrobić betę może tylko jeden zarodek umarł ale nie wiem czy sobie po prostu nie wmawiam czegoś czego nie ma. Wicie, nadzieja umiera ostatnia

reklama
Inka kochana trzymaj się tej nadziei!!! wiara potrafi działać cuda!! niestety wiem przez co przechodzisz bo sama niedawno miałam podobne doświadczenia:-(. pomodlę się za ciebie żeby wszystko okazało sie tylko złym snem.

Do góry