reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to dalej trzymamy[emoji110] [emoji110]
Wiem że już niewielkie szanse, ale wszystko jest możliwe...
Ja może nie jestem dobrym przykładem bo u mnie byla pozamaciczna, ale w 8dpt betę wtedy miałam 1. Warto sprawdzać...
Ja też planuję niedługo kolejną stymulacje i tez nie mam ubezpieczenia i leki bez refundacji... Też chciałabym chociaż leki taniej kupić.
Czasem dziewczyny tu ogłaszają że jakieś im zostają i chetnie bym odkupila, ale po pierwsze nie wiem czym będę stymulowana a po drugie one czesto muszą byc przechowywane w lodówce i wtedy lepiej by bylo je odebrac osobiscie.

Może zrobimy tu ogloszenie parafijalne[emoji6]
Dziewczyny może ma któraś do sprzedania gonal f lub menopur? Jeśli musi byc przechowywany w lodówce to najbardziej interesuje mnie Warszawa.
Szczerze to ja wiem, że nie nie udało nooo ale...
a co do tych leków to prawda, też nie wiem czym będę stymulowana ;( i też z chęcią bym odkupiła ;)

reklama
No to dalej trzymamy[emoji110] [emoji110]
Wiem że już niewielkie szanse, ale wszystko jest możliwe...
Ja może nie jestem dobrym przykładem bo u mnie byla pozamaciczna, ale w 8dpt betę wtedy miałam 1. Warto sprawdzać...
Ja też planuję niedługo kolejną stymulacje i tez nie mam ubezpieczenia i leki bez refundacji... Też chciałabym chociaż leki taniej kupić.
Czasem dziewczyny tu ogłaszają że jakieś im zostają i chetnie bym odkupila, ale po pierwsze nie wiem czym będę stymulowana a po drugie one czesto muszą byc przechowywane w lodówce i wtedy lepiej by bylo je odebrac osobiscie.

Może zrobimy tu ogloszenie parafijalne[emoji6]
Dziewczyny może ma któraś do sprzedania gonal f lub menopur? Jeśli musi byc przechowywany w lodówce to najbardziej interesuje mnie Warszawa.
Widziałam ktoś na osobnym wątku ogłaszal ze ma menopur chyba 800zl

Dziewczyny mam na zbyciu leki.

Załączniki

• IMG_8143.JPG
    IMG_8143.JPG
    993,1 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_8144.JPG
    IMG_8144.JPG
    770,2 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_8146.JPG
    IMG_8146.JPG
    955,4 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_8147.JPG
    IMG_8147.JPG
    1 016,3 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_8148.JPG
    IMG_8148.JPG
    807,7 KB · Wyświetleń: 72
I jeszcze niepełne opakowanie progesteron benins

Załączniki

• IMG_8149.JPG
    IMG_8149.JPG
    914,7 KB · Wyświetleń: 173
  • IMG_8150.JPG
    IMG_8150.JPG
    751 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_8151.JPG
    IMG_8151.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 57
Luteina i lutinus to dwa rozne produkty mimo iz oba z progesteronem. Luteina bywa refundowana. Lutinus nie.

Nie wiem jak z tym drugim bo ja zawsze miałam luteine i na 3 transfery nigdy nie miałam refundowanej a była najdroższa razem z prolutex em więc się cieszę, że choć jedno lżej :)

reklama
Do góry