reklama
Jam
Ja Mam na recepcie rNaprawdę?? Ja te leki kupowałam z 2 tyg temu i lekarz i pielęgniarki mówiły że nie jest... Napewno mówimy o Lutinusie?
Vinszka
Fanka BB :)
Matko droga ile czasu trzeba tam czekać. Pytania takie, bo może dużo tam kobiet decyduje się na usunięcie ciąży? [emoji33][emoji33] Boże, dla mnie to straszne.Sikałam i wyszło to czego się spodziewałam (11 dpt) napisałam do mojej dr a ona, że bardzo nalega żebym zrobiła betę booo w 7 dpt (pisałam wcześniej, że 8 dzień ale zakręcona jestem) miałam 3,3 .. szczerze to ja nie wierze w to. No ale pojechałam do lekarza, wzięłam skierowanie. Oczywiście były głupie pytania - po co mi to badanie, jeżeli jestem w ciąży to jestem a jak nie to nie to mi Amerykę odkrył. Było jeszcze lepsze pytanie czy jeżeli jestem w ciąży to co ? Usunę czy zostawię ? Noooooo ludzie !!
W końcu poszłam oddać krew, pobrali mi 3 fiołki. Myślałam sobie nooo popaprani, jak się pózniej okazało lekarz zlecił mi chyba z 10 badań .. nie żebym nie mówiła tylko o becie
Także będzie czarno na białym aleeee za 2 dni ..
A u Ciebie w laboratorium to od jakiego poziomu wykazuje ciążę? U mnie chyba było od 5.
Kochane staraczki! Mało się tutaj udzielam, ale trzymam za was mocne kciuki [emoji110][emoji110] i jak potrzeba na czasie kogoś zarazić to ja bardzo chętnie [emoji8][emoji8]
Jeszcze troszkę i zwolnię którejś brzuszka [emoji1768]
S
sok12
Gość
To zapytam jeszcze raz dziękiLuteina już jest refundowane a ona i prolutex były najdroższe z tych lekow
Vinszka
Nie nastawiaj się tak na dany lek. Ja byłam np. stymulowana menopurem.Tak już myślę nad kolejną stymulacją iii w czasie pierwszej miałam gonal. Czy uda mi się jakoś kupić go z refundacją ? Nie jestem ubezpieczona w Pl i jeden one kosztował mnie około 1200 zł .. szukam jakiegoś rozwiązania ;(
Ruda08
No w pl ciąże pokazuje od 5. Nooo ale będę miała pewność.Matko droga ile czasu trzeba tam czekać. Pytania takie, bo może dużo tam kobiet decyduje się na usunięcie ciąży? [emoji33][emoji33] Boże, dla mnie to straszne.
A u Ciebie w laboratorium to od jakiego poziomu wykazuje ciążę? U mnie chyba było od 5.
Kochane staraczki! Mało się tutaj udzielam, ale trzymam za was mocne kciuki [emoji110][emoji110] i jak potrzeba na czasie kogoś zarazić to ja bardzo chętnie [emoji8][emoji8]
Jeszcze troszkę i zwolnię którejś brzuszka [emoji1768]
Tutaj niestety aborcja jest na porządku dziennym .. do 22 tygodnia możesz zrobić sobie od tak.
Z ja chęcią przyjmę brzucholka
Śliwka12345
To prolutex już jest refundowany?Luteina już jest refundowane a ona i prolutex były najdroższe z tych lekow
Nie prolutex nie, tylko przy luteine mam RTo prolutex już jest refundowany?
Śliwka12345
No bo już miałam nadzieję. Te cholerstwa są takie drogie...Nie prolutex nie, tylko przy luteine mam R
reklama
Forget-me-not...
No to dalej trzymamy[emoji110] [emoji110]Sikałam i wyszło to czego się spodziewałam (11 dpt) napisałam do mojej dr a ona, że bardzo nalega żebym zrobiła betę booo w 7 dpt (pisałam wcześniej, że 8 dzień ale zakręcona jestem) miałam 3,3 .. szczerze to ja nie wierze w to. No ale pojechałam do lekarza, wzięłam skierowanie. Oczywiście były głupie pytania - po co mi to badanie, jeżeli jestem w ciąży to jestem a jak nie to nie to mi Amerykę odkrył. Było jeszcze lepsze pytanie czy jeżeli jestem w ciąży to co ? Usunę czy zostawię ? Noooooo ludzie !!
W końcu poszłam oddać krew, pobrali mi 3 fiołki. Myślałam sobie nooo popaprani, jak się pózniej okazało lekarz zlecił mi chyba z 10 badań .. nie żebym nie mówiła tylko o becie
Także będzie czarno na białym aleeee za 2 dni ..
Wiem że już niewielkie szanse, ale wszystko jest możliwe...
Ja może nie jestem dobrym przykładem bo u mnie byla pozamaciczna, ale w 8dpt betę wtedy miałam 1. Warto sprawdzać...
Ja też planuję niedługo kolejną stymulacje i tez nie mam ubezpieczenia i leki bez refundacji... Też chciałabym chociaż leki taniej kupić.
Czasem dziewczyny tu ogłaszają że jakieś im zostają i chetnie bym odkupila, ale po pierwsze nie wiem czym będę stymulowana a po drugie one czesto muszą byc przechowywane w lodówce i wtedy lepiej by bylo je odebrac osobiscie.
Może zrobimy tu ogloszenie parafijalne[emoji6]
Dziewczyny może ma któraś do sprzedania gonal f lub menopur? Jeśli musi byc przechowywany w lodówce to najbardziej interesuje mnie Warszawa.
Podziel się: