reklama
Kochana to nie schizowanie,to dobry znak hihi .Mnie kłuł cały czas po transferze kilka dni,i już czułam ,że wtedy to wgryza sie kropek,i tak byłoDziewczyny , kochane starające się , betujące, podglądające, zbierające jajka i te głaszczące już brzuszki i te już tulące swoje upragnione maleństwa Miłego dnia Wam chciałam życzyć ja dzisiaj pierwszy dzień po transferze i zaczynam schizować bo boli mnie lewy jajnik .
@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@Majaaa Kochana , trzymam kciuki niech Maleństwo przyjdzie na świat zdrowe i da mnóstwo szczęścia rodzicom . A Ty proszę prześlij mi pozytywną energię i fluidy ciążowe bo ja 1dpt i dostaję schizy bo jajnik boliHalo halo! Jasne że zaglądam i kibicuje. Ja już grzecznie w szpitalu i czekam na poniedziałek bo o 7.30 cc. Wygląda na to że nasz in vitrowy cudzik będzie większych rozmiarów pozdrawiam wszystkie i dam znać jak Skarb będzie już na świecie.
@nadziejamooja;)
@Justi55 Kochana , tak się cieszę że wracacie do gry i walczycie dalej o swoje szczęście!!! Zobaczysz, będziesz miała swoje upragnione maleństwoMy we wrześniu podchodzimy do 6 transferu. Po ostatnim mieliśmy do końca roku dac sobie spokój, ale czytając to forum nabrałam znów nadzieję i się zdecydowaliśmy
@nadziejamooja;)
@anulka36 oby Twoje przypuszczenia były prorocze i u mnie zwiastowały te same objawy czyli pozytywną betęKochana to nie schizowanie,to dobry znak hihi .Mnie kłuł cały czas po transferze kilka dni,i już czułam ,że wtedy to wgryza sie kropek,i tak było
Cytrynka122
Witajcie kochane ja juz po punkcji. Pobrano mi 12 komorek. Mialam juz telefon z kliniki,ze 9 jest dojrzalych. 6 beda zapladniac a 3 do mrozenia. Czuje sie dobrze, lekko pobolewa brzuch.
Teraz czekamy i trzymamy kciuki by 6 sie pieknie zaplodnilo i wytrwalo jak najdluzej. Dziekuje Wam za kciuki i wszystkim zycze powodzenia oraz milego dnia
@Liliana87 Świetny wynik! Trzymam kciuki, żeby wszystkie się zaplodniły
My we wrześniu podchodzimy do 6 transferu. Po ostatnim mieliśmy do końca roku dac sobie spokój, ale czytając to forum nabrałam znów nadzieję i się zdecydowaliśmy
@Justi55 Super, że się zdecydowaliście. Trzymam kciuki, żeby to był ten szczęśliwy transfer
Ps. Czy kogoś dopisać do kalendarza?
Cytrynka122
Powiedzcie mi proszę w jakich przypadkach powinno wykonywać się test Era?Jestem po dwóch nieudanych transferach z Accofilem i beta nawet nie drgnęła.Dodam ze cykle mam regularne +/- 28 dni.
@Rozalkaa miałam to samo, dwa transfery gdzie nie doszło do implantacji. Zrobiłam wtedy receptywność endometrium i subpopulacji limfocytów (poziom komórek NK) i do tego zbadalam jeszcze trombofilie jak radziły dziewczyny na forum.
Basik12
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jak sie czułyście po transferze ? Ja w pon miałam punkcję, czwartek transfer , a w piątek wczoraj dostałam gorączki i strasznych bóli podbrzusza , tak ze nie mogłam dotknąć i był wydety . Czy któraś miała takie objawy ? Byłam u lekarza powoedzial żeby brać nospe i zobaczyć jak nie przejdzie to do szpitala .dzis niby jest ciut lepiej ale nadal boli czuje jak by stan zapalny jajników .
reklama
Cytrynka122
@nadziejamooja odpoczywaj i staraj się nie stresować@Majaaa Kochana , trzymam kciuki niech Maleństwo przyjdzie na świat zdrowe i da mnóstwo szczęścia rodzicom . A Ty proszę prześlij mi pozytywną energię i fluidy ciążowe bo ja 1dpt i dostaję schizy bo jajnik boli ☹☹
Podziel się: