reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Są tu jeszcze dziewczyny które jak ja mają za sobą już któryś z kolei transfer?
Ja będę podchodzić już do ósmego i gdzieś z tylu głowy pojawia się myśl czy to naprawdę jeszcze ma sens się udać?
Nie chce się jeszcze poddawać,ale nie wiem czy powinnam mieć jeszcze nadzieję....

reklama
Ja będę podchodzić już do ósmego i gdzieś z tylu głowy pojawia się myśl czy to naprawdę jeszcze ma sens się udać?
Nie chce się jeszcze poddawać,ale nie wiem czy powinnam mieć jeszcze nadzieję....
Słuchaj póki walczysz jest nadzieja!!!!
@annemarie ,@Kurcia i inne Kobietki mogą same potwierdzić. Głowa do góry!!! :)

@E-lenna będzie dobrze! Trzeba wierzyć do samego końca✊✊ były tu na forum dziewczyny , które podobnie jak Ty miały więcej niż 5 transferów i w końcu się udało . Co u Was jest powodem do in vitro? Gadałaś immunologię, IO, prolaktynę itd???

Witajcie kochane;) ja juz po punkcji. Pobrano mi 12 komorek. Mialam juz telefon z kliniki,ze 9 jest dojrzalych. 6 beda zapladniac a 3 do mrozenia. Czuje sie dobrze, lekko pobolewa brzuch.
Teraz czekamy i trzymamy kciuki by 6 sie pieknie zaplodnilo i wytrwalo jak najdluzej. Dziekuje Wam za kciuki i wszystkim zycze powodzenia oraz milego dnia ;)

@dżoasia @Dgd @tina35 @Biedroneczka83 @sunrisea @annemarie @JoannaRak @Sol @Olk@24 @Majaaa @Mieciu85 @Gotart @Pat1980ka dziewczyny ze „starej gwardii” , zaglądacie tu jeszcze do nas? Trzymacie kciukasy? Co u Was? Jak się czujecie? Napiszcie coś bo strasznie tu Was brakuje . Są nowe, bardzo fajne staraczki i duuużo ciepła i dobrej energii nam tu zostawiają Napiszcie coś Mamuśki
Halo halo! Jasne że zaglądam i kibicuje. Ja już grzecznie w szpitalu i czekam na poniedziałek bo o 7.30 cc. Wygląda na to że nasz in vitrowy cudzik będzie większych rozmiarów pozdrawiam wszystkie i dam znać jak Skarb będzie już na świecie.

My we wrześniu podchodzimy do 6 transferu. Po ostatnim mieliśmy do końca roku dac sobie spokój, ale czytając to forum nabrałam znów nadzieję i się zdecydowaliśmy

@E-lenna będzie dobrze! Trzeba wierzyć do samego końca✊✊ były tu na forum dziewczyny , które podobnie jak Ty miały więcej niż 5 transferów i w końcu się udało . Co u Was jest powodem do in vitro? Gadałaś immunologię, IO, prolaktynę itd???
Zanizone parametry nasienia. U mnie wszystko dobrze, laparoskopia, potem jeszcze histeroskopia i wszystko niby tam ładnie pięknie mam A jednak zarodki nie chce się zagniezdzic, a miałam ich już 10 podanych w siedmiu transferach. Dwie biochemiczne tylko były.
Bronilam się przed ruszeniem immunologi, ale już jestem po badaniach takich podstawowych i teraz tylko czekam na 28 sierpnia na wizytę u pasnika.
Z tego co doczytałam sobie sama z tych wyników to mam za wysokie nk, 17. No i niby mam kir bx, ale brakuje mi większość kirow odpowiedzialnych za implantacje.
Także może tu jest problem.
Dlatego jeszcze spróbuję z pasnikiem, jeśli wdrozy jakieś leczenie i podejdę do ósmego transferu.

reklama
Do góry