reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj chyba zniosę jajko :-( jestem przerażona tym usg dzisiaj tak bardzo sie boje ze powie mi ze to koniec :-( od poczatku nie potrafiłam sie cieszyc ta ciąża a teraz to juz wogole straciłam cała nadzieje mam jakies takie złe przeczucia masakra jakaś. Juz nawet sprawdzam kalendarz kiedy przypuszczalnie miałabym miec kolejny transfer tak bardzo straciłam juz nadzieje...
Ale plamienia nie przekreslaja jeszcze niczego. Wiem mialas strate na tym etapir ale szczerze mysle ze wszystko jest ok.
Ja kolo 23dpt mialam taki krwotok ze zalalam bielizne, spodnie a lekarce w gabinecie zrobilam scene jak z krwawego horroru. I co? Pecherzyk byl na miejscu a krwawienie z jakiegos naczynka bo nawet krwiaka nie bylo.
A tez jechałam z mysla ze nie bedzie juz nic.

@Vinszka trzymam kciuki i cudownych widoków kochana ♥♥♥♥♥♥
@nadziejamooja trzymam mocno kciuki!!! Niech zostanie z Tobą do szczesliwego rozwiazania:) :)
@Pójdźka jesteśmy już po i Kropuś jest u mamusi w brzuszku✊✊✊✊niech sobie tam siedzi przez kolejne 8,5 miesiąca

:happy:

Hej ja miałam ten test, ze względu na dwie ciążę pozamaciczne. Trwa to 4 albo 5 minut. Robią nagranie na usg, a potem oglądają to w szybszym tempie i liczą skurcze norma jest do 10. Mi wyszło 16 skurczy więc brałam lek przed, w trakcie i po transferze w formie kroplowki leciało chyba ze trzy godziny, ale nie pamiętam jak się nazywa
Atosiban- Tractocile.

Ale plamienia nie przekreslaja jeszcze niczego. Wiem mialas strate na tym etapir ale szczerze mysle ze wszystko jest ok.
Ja kolo 23dpt mialam taki krwotok ze zalalam bielizne, spodnie a lekarce w gabinecie zrobilam scene jak z krwawego horroru. I co? Pecherzyk byl na miejscu a krwawienie z jakiegos naczynka bo nawet krwiaka nie bylo.
A tez jechałam z mysla ze nie bedzie juz nic.
Wiem ciagle o tym czytam ze to normalne ale i tak płakać mi sie chce od rana :-( łzy same lecą jak tylko o tym pomysle moze dlatego ze dokładnie dzieje sie to w tym samym czasie co do dnia :-( o 15 juz bede wiedziała co i jak to dam znac dzieki wam dziewczyny za wsparcie...

reklama
Do góry