JaDziewczyny czy któraś z was nie miała totalnie żadnych objawów a beta była pozytywna?
reklama
@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@c
@Cytrynka122 ja już po, Kropek jest już ze mną teraz leżę z kroplóweczką antosiban i po relanium relaksuję się@Vinszka Cudownych widoków ❤❤ Czekamy na fotki ❤
@nadziejamooja Trzymamy mocne kciuki, niech kropek zostanie z Tobą na kolejne 8,5 miesiąca
nieagatka
Tak, ja tez do stymulacji. Po pierwszej procedurze byla jedna jedyna komorka, wiwc zaczynam od poczatku.Ja miałam anty, okres monitoring i oD 3 dc zastrzyki ale to do stymulacji. A transfer mialam na sztucznym to okres monitoring i tabsy estrodem od 2dc.
Dzieki!
@nadziejamooja;)
@Murawa ja już po, Kropek jest już ze mną
Ale plamienia nie przekreslaja jeszcze niczego. Wiem mialas strate na tym etapir ale szczerze mysle ze wszystko jest ok.Oj chyba zniosę jajko :-( jestem przerażona tym usg dzisiaj tak bardzo sie boje ze powie mi ze to koniec :-( od poczatku nie potrafiłam sie cieszyc ta ciąża a teraz to juz wogole straciłam cała nadzieje mam jakies takie złe przeczucia masakra jakaś. Juz nawet sprawdzam kalendarz kiedy przypuszczalnie miałabym miec kolejny transfer tak bardzo straciłam juz nadzieje...
Ja kolo 23dpt mialam taki krwotok ze zalalam bielizne, spodnie a lekarce w gabinecie zrobilam scene jak z krwawego horroru. I co? Pecherzyk byl na miejscu a krwawienie z jakiegos naczynka bo nawet krwiaka nie bylo.
A tez jechałam z mysla ze nie bedzie juz nic.
@nadziejamooja;)
Aariciaa
Zaangażowana w BB
Atosiban- Tractocile.
Hej ja miałam ten test, ze względu na dwie ciążę pozamaciczne. Trwa to 4 albo 5 minut. Robią nagranie na usg, a potem oglądają to w szybszym tempie i liczą skurcze norma jest do 10. Mi wyszło 16 skurczy więc brałam lek przed, w trakcie i po transferze w formie kroplowki leciało chyba ze trzy godziny, ale nie pamiętam jak się nazywa
Elessi
Wiem ciagle o tym czytam ze to normalne ale i tak płakać mi sie chce od rana :-( łzy same lecą jak tylko o tym pomysle moze dlatego ze dokładnie dzieje sie to w tym samym czasie co do dnia :-( o 15 juz bede wiedziała co i jak to dam znac dzieki wam dziewczyny za wsparcie...Ale plamienia nie przekreslaja jeszcze niczego. Wiem mialas strate na tym etapir ale szczerze mysle ze wszystko jest ok.
Ja kolo 23dpt mialam taki krwotok ze zalalam bielizne, spodnie a lekarce w gabinecie zrobilam scene jak z krwawego horroru. I co? Pecherzyk byl na miejscu a krwawienie z jakiegos naczynka bo nawet krwiaka nie bylo.
A tez jechałam z mysla ze nie bedzie juz nic.
Cytrynka122
@nadziejamooja Teraz tylko odpoczywaj i głaskaj brzuszek, a my trzymamy kciuki@c
@Cytrynka122 ja już po, Kropek jest już ze mną teraz leżę z kroplóweczką antosiban i po relanium relaksuję się
reklama
monikao777
Ani trochę nie bolaly cię piersi? Ja dziś 5dpt i zupełnie nic....
Podziel się: