reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja kialam przy 2 uvf atosiban i tez 900 zl .przy 1 ivf mialam mega skurcze . I wlasnie teraz bede sie szykowac do crio i nie wiem czy zrobic ten test czy brac od razu kroplowke..
Ja się pytałam lekarza który przeprowadzał ten test czy to trzeba za każdym razem robić i on mi powierzial, że nie. Albo ma się taka tendencje do tych skurczy, albo nie.

Chetnie poczytam te badania. Bo ja nie znam zadnych.
A w wielu krajach np UK nie robia badan do 12tc bo ciaze uznaja dopiero po 12tc.
Moja kolezanka miala poronienie za poronieniem i nikt w UK jej glupiego progesteronu nie chcial przepisac bo do 12tc tam nikt ciazy nie pomaga.
Wiem ciagle o tym czytam ze to normalne ale i tak płakać mi sie chce od rana :-( łzy same lecą jak tylko o tym pomysle moze dlatego ze dokładnie dzieje sie to w tym samym czasie co do dnia :-( o 15 juz bede wiedziała co i jak to dam znac dzieki wam dziewczyny za wsparcie...
Kochana trzymam mocno kciuki ,że wszystko będzie dobrze.Rozumiem cię,jak bardzo się martwisz.Ja z plamieniami trafiłam do szpitala,potem dostałam krwotoku że skrzepem,napłakałam się cały dzień,na drugi dzień pojechałam sprawdzić,czy jest jeszcze serduszko , i było,i bije mocno,a ja nadal mam plamienia,dopóki się nie oczyści jakiś skrzep,ale wszystko ok.U ciebie też będzie wszystko dobrze✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Oj chyba zniosę jajko :-( jestem przerażona tym usg dzisiaj tak bardzo sie boje ze powie mi ze to koniec :-( od poczatku nie potrafiłam sie cieszyc ta ciąża a teraz to juz wogole straciłam cała nadzieje mam jakies takie złe przeczucia masakra jakaś. Juz nawet sprawdzam kalendarz kiedy przypuszczalnie miałabym miec kolejny transfer tak bardzo straciłam juz nadzieje...
@Elessi wiem że żadne słowa Cie nie uspokoja dopóki nie zobaczysz na usg że wszystko dobrze. Ja jednak wierzę ze tak jest, trzymam mocno kciki i myślami z Tobą
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Wogole totalnie nic? Ani troszkę piersi? U mnie dziś 5dpt i totalnie zero objawów.... :(
No może jedynie senność, ale ja byłam na relanium. Po odstawieniu nadal trwało, więc... to mogła być jedyna oznaka. Jednak nie miałam bólu piersi czy mdłości.

Mam pytanie, mam zamiar wrocic do kliniki po rodzenstwo. Dzis zaczynam tabsy i tak, jak mi sie skoncza to od razu dostane zastrzyki czy jest jeszcze okres w miedzyczasie?
Poprzednio mialam sztuczna menopauze przez 3 miesiace wiec.nie bardzo wiem jk to dziala na tabletkach anty.
Dzieki za pomoc.
Ale super! Czekałam na tą decyzję z waszej strony! :tak: Ja będąc na crio cyklu sztucznym z zastrzyków brałam tylko heparynę.

@c

@Cytrynka122 ja już po, Kropek jest już ze mną [emoji110][emoji110][emoji110]teraz leżę z kroplóweczką antosiban i po relanium relaksuję się
Super kochana!
Głaszcz teraz brzuszek i relaksuj a kropeczek niech sie zadomawia na długie miesiące[emoji8]
Z mężem jednak udało się pojechać czy kogoś innego zabralas ze soba?

reklama
Oj chyba zniosę jajko :-( jestem przerażona tym usg dzisiaj tak bardzo sie boje ze powie mi ze to koniec :-( od poczatku nie potrafiłam sie cieszyc ta ciąża a teraz to juz wogole straciłam cała nadzieje mam jakies takie złe przeczucia masakra jakaś. Juz nawet sprawdzam kalendarz kiedy przypuszczalnie miałabym miec kolejny transfer tak bardzo straciłam juz nadzieje...
Kiedy masz kochana wizytę?

Do góry