reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Vinszka Jak się czujesz kochana? Dobrze, że dzisiaj nasz wizytę. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

@Aduś16 Ja miałam robiony test UMA, wyszło mi 10 skurczu czyli górna granicą normy. Wlewu nie miałam robionego.

@Liliana87 Odpisałam Cię do kalendarza, kciuki będą trzymane [emoji110][emoji110][emoji110]
[emoji8][emoji8][emoji8]

@Vinszka Jak się czujesz kochana? Dobrze, że dzisiaj nasz wizytę. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

@Aduś16 Ja miałam robiony test UMA, wyszło mi 10 skurczu czyli górna granicą normy. Wlewu nie miałam robionego.

@Liliana87 Odpisałam Cię do kalendarza, kciuki będą trzymane [emoji110][emoji110][emoji110]
Oj tak, chociaż troszkę muszę na nią zaczekać. Ja czuję się super, z rana nie mam żadnych dolegliwości. Zobaczymy co będzie pod wieczór. Liczę, że akurat jak zacznie mnie coś pobolewać to akurat będę miała USG.

Myślę, że z maluszkiem wszystko jest dobrze, wierci się moja kruszynka. [emoji3590]

Chetnie poczytam te badania. Bo ja nie znam zadnych.
A w wielu krajach np UK nie robia badan do 12tc bo ciaze uznaja dopiero po 12tc.
Moja kolezanka miala poronienie za poronieniem i nikt w UK jej glupiego progesteronu nie chcial przepisac bo do 12tc tam nikt ciazy nie pomaga.
Dokladnie. Nie wiem czy poza Uk gdzies jeszcze maja tak chore podejscie do ciazy.
Usg nie jest szkodliwe, jedynie na wczesnym etapie ciazy nie powinno sie zbyt czesto sluchac akcji serca, ale samo usg nie ma zadnego wplywu.
Pomijajac juz, ze nie wyobrazam sobie wytrzymac bez usg ponad 2 miechy.

Mam pytanie, mam zamiar wrocic do kliniki po rodzenstwo. Dzis zaczynam tabsy i tak, jak mi sie skoncza to od razu dostane zastrzyki czy jest jeszcze okres w miedzyczasie?
Poprzednio mialam sztuczna menopauze przez 3 miesiace wiec.nie bardzo wiem jk to dziala na tabletkach anty.
Dzieki za pomoc.

reklama
Mam pytanie, mam zamiar wrocic do kliniki po rodzenstwo. Dzis zaczynam tabsy i tak, jak mi sie skoncza to od razu dostane zastrzyki czy jest jeszcze okres w miedzyczasie?
Poprzednio mialam sztuczna menopauze przez 3 miesiace wiec.nie bardzo wiem jk to dziala na tabletkach anty.
Dzieki za pomoc.
Ja miałam anty, okres monitoring i oD 3 dc zastrzyki ale to do stymulacji. A transfer mialam na sztucznym to okres monitoring i tabsy estrodem od 2dc.

Do góry