motylek24
Fanka BB :)
Nie znam. Ja byłam u dr Pietrzyckiego a punkcje i transfer dr Mrugacz. Zarodek 5 dniowy i córeczka jest już na świecie. Trzymam kciuki za powodzenie.U dr Elwiry Jasinskiej a Ty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znam. Ja byłam u dr Pietrzyckiego a punkcje i transfer dr Mrugacz. Zarodek 5 dniowy i córeczka jest już na świecie. Trzymam kciuki za powodzenie.U dr Elwiry Jasinskiej a Ty ?
Leżę i zagladam tylko czy krwawię,ale ucichło,na szczęście,ile się na płakałam już na dziś,z żalu też.Żałuje ,że pojechałam do szpitala,lekarz mnie tak w zbadał,ze wszystko mnie bolało przy badaniu,pojechałam z maluśką plamką, a wyszłam ze szpitala z krwotokiem, czułam mokro,ale myślałam ,że to od badania mokre,ale nie że krew,a jak przyjechałam i zobaczyłam to prawie padłam.Możliwe jest że po takim badaniu można poronić po kilku minutach?Mam wizytę w środę dopiero,ale niewiem czy nie szukać jutro gdzieś wizyty żeby upewnić się ,czy kropeczek zyje czy nie poronilam po powrocie.Masakra co za stresleż Kochana i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i skończyło się na strach
dawaj znać.
Kochana ja mam 21 podgladanie maluszka:-)Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤
SIERPIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą:*
Shake it up baby, twist and shout![]()
Będzie sie działo
Link do kalendarza: Link do: Kalendarz
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję![]()
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję![]()
2019-08-04 monikao777 transfer
2019-08-05 Pójdźka beta I![]()
![]()
2019-08-07 anulka36wizyta serduszkowa❤
2019-08-08 pójdźka beta II![]()
![]()
2019-08-08 Vinszka podglądanie maluszka❤
2019-08-08Dzoannna wizyta w nowej klinice
2019-08-08 Cytrynka122 V weryfikacja
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-12 pójdźka betaIII![]()
![]()
2019-08-12 Marzycielka7wizyta w klinice
2019-08-13 AleAle27Podglądanie maluszka ❤
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-18 nadzieja xxx stymulacja III
2019-08-20 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-21 Skarbulenkapodglądanie maluszka❤
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-30 Murawawizyta przed crio monitoring
2019-09-29Pola0702 wizyta u dr Paśnika
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2019-08-21 Pala podglądanie maluszka ❤
To prawda nie da sie pomylić poronienia z krwawieniem wiec bez stresu i duzo odpoczywania.@anulka36 jeśli lekarz na IP stwierdził krwiaka to b.mozliwe, że ten skrzep to właśnie pęknięty krwiak. Jeśli teraz krwawienie ucichło to odpoczywaj, leż, pij meliske i obserwuj czy już będzie ok. Jeśli miałoby to być poronienie to krwawienie by nagle nie ustało. Bądź dobrej myśli ♥
Też tak kochana myśle,a raczej mam nadzieję,ze serduszko bije i wszystko będzie ok,na razie krwawienie ustało,i oby nie wróciło@anulka36 jeśli lekarz na IP stwierdził krwiaka to b.mozliwe, że ten skrzep to właśnie pęknięty krwiak. Jeśli teraz krwawienie ucichło to odpoczywaj, leż, pij meliske i obserwuj czy już będzie ok. Jeśli miałoby to być poronienie to krwawienie by nagle nie ustało. Bądź dobrej myśli![]()
Podczas oddawania moczu wypadł mi duży skrzep,boje się ,że to poronienie,lekarz kazał czekać czy się nasili,jak tak ,to na IP
A powiedzieli Ci coś konkretnego ? Znaleźli przyczynę ? Mnie badalo 2 lekarzy i było ok a 3 USG to tak mi tam rozbujał że od wtorku po USG dopiero dzisiaj przestałam plamić ...jutro mi mają sprawdzić czy dzieci żyją i jeśli tak to mnie wypuszcza ale nie wiem co zrobię jeśli znowu się rozkręci to cholera wie ile jeszcze tutaj będę ...Leżę i zagladam tylko czy krwawię,ale ucichło,na szczęście,ile się na płakałam już na dziś,z żalu też.Żałuje ,że pojechałam do szpitala,lekarz mnie tak w zbadał,ze wszystko mnie bolało przy badaniu,pojechałam z maluśką plamką, a wyszłam ze szpitala z krwotokiem, czułam mokro,ale myślałam ,że to od badania mokre,ale nie że krew,a jak przyjechałam i zobaczyłam to prawie padłam.Możliwe jest że po takim badaniu można poronić po kilku minutach?Mam wizytę w środę dopiero,ale niewiem czy nie szukać jutro gdzieś wizyty żeby upewnić się ,czy kropeczek zyje czy nie poronilam po powrocie.
@Pala Nie wiem czemu ale byłaś na końcu wpisana. Już poprawiłam w kalendarzu.Kochana ja mam 21 podgladanie maluszka:-)
Przy poronieniu brzuch boli i to dość mocno. Zostań już w domku, leż.Leżę i zagladam tylko czy krwawię,ale ucichło,na szczęście,ile się na płakałam już na dziś,z żalu też.Żałuje ,że pojechałam do szpitala,lekarz mnie tak w zbadał,ze wszystko mnie bolało przy badaniu,pojechałam z maluśką plamką, a wyszłam ze szpitala z krwotokiem, czułam mokro,ale myślałam ,że to od badania mokre,ale nie że krew,a jak przyjechałam i zobaczyłam to prawie padłam.Możliwe jest że po takim badaniu można poronić po kilku minutach?Mam wizytę w środę dopiero,ale niewiem czy nie szukać jutro gdzieś wizyty żeby upewnić się ,czy kropeczek zyje czy nie poronilam po powrocie.