motylek24
Fanka BB :)
Nie znam. Ja byłam u dr Pietrzyckiego a punkcje i transfer dr Mrugacz. Zarodek 5 dniowy i córeczka jest już na świecie. Trzymam kciuki za powodzenie.U dr Elwiry Jasinskiej a Ty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znam. Ja byłam u dr Pietrzyckiego a punkcje i transfer dr Mrugacz. Zarodek 5 dniowy i córeczka jest już na świecie. Trzymam kciuki za powodzenie.U dr Elwiry Jasinskiej a Ty ?
Leżę i zagladam tylko czy krwawię,ale ucichło,na szczęście,ile się na płakałam już na dziś,z żalu też.Żałuje ,że pojechałam do szpitala,lekarz mnie tak w zbadał,ze wszystko mnie bolało przy badaniu,pojechałam z maluśką plamką, a wyszłam ze szpitala z krwotokiem, czułam mokro,ale myślałam ,że to od badania mokre,ale nie że krew,a jak przyjechałam i zobaczyłam to prawie padłam.Możliwe jest że po takim badaniu można poronić po kilku minutach?Mam wizytę w środę dopiero,ale niewiem czy nie szukać jutro gdzieś wizyty żeby upewnić się ,czy kropeczek zyje czy nie poronilam po powrocie.Masakra co za stres leż Kochana i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i skończyło się na strachdawaj znać.
Kochana ja mam 21 podgladanie maluszka:-)Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤
SIERPIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :*
Shake it up baby, twist and shout
Będzie sie działo
Link do kalendarza: Link do: Kalendarz
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję
2019-08-04 monikao777 transfer
2019-08-05 Pójdźka beta I
2019-08-07 anulka36wizyta serduszkowa❤
2019-08-08 pójdźka beta II
2019-08-08 Vinszka podglądanie maluszka❤
2019-08-08Dzoannna wizyta w nowej klinice
2019-08-08 Cytrynka122 V weryfikacja
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-12 pójdźka betaIII
2019-08-12 Marzycielka7wizyta w klinice
2019-08-13 AleAle27Podglądanie maluszka ❤
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-18 nadzieja xxx stymulacja III
2019-08-20 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-21 Skarbulenkapodglądanie maluszka❤
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-30 Murawawizyta przed crio monitoring
2019-09-29Pola0702 wizyta u dr Paśnika
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2019-08-21 Pala podglądanie maluszka ❤
To prawda nie da sie pomylić poronienia z krwawieniem wiec bez stresu i duzo odpoczywania.@anulka36 jeśli lekarz na IP stwierdził krwiaka to b.mozliwe, że ten skrzep to właśnie pęknięty krwiak. Jeśli teraz krwawienie ucichło to odpoczywaj, leż, pij meliske i obserwuj czy już będzie ok. Jeśli miałoby to być poronienie to krwawienie by nagle nie ustało. Bądź dobrej myśli ♥
Też tak kochana myśle,a raczej mam nadzieję,ze serduszko bije i wszystko będzie ok,na razie krwawienie ustało,i oby nie wróciło@anulka36 jeśli lekarz na IP stwierdził krwiaka to b.mozliwe, że ten skrzep to właśnie pęknięty krwiak. Jeśli teraz krwawienie ucichło to odpoczywaj, leż, pij meliske i obserwuj czy już będzie ok. Jeśli miałoby to być poronienie to krwawienie by nagle nie ustało. Bądź dobrej myśli
Podczas oddawania moczu wypadł mi duży skrzep,boje się ,że to poronienie,lekarz kazał czekać czy się nasili,jak tak ,to na IP
A powiedzieli Ci coś konkretnego ? Znaleźli przyczynę ? Mnie badalo 2 lekarzy i było ok a 3 USG to tak mi tam rozbujał że od wtorku po USG dopiero dzisiaj przestałam plamić ...jutro mi mają sprawdzić czy dzieci żyją i jeśli tak to mnie wypuszcza ale nie wiem co zrobię jeśli znowu się rozkręci to cholera wie ile jeszcze tutaj będę ...Leżę i zagladam tylko czy krwawię,ale ucichło,na szczęście,ile się na płakałam już na dziś,z żalu też.Żałuje ,że pojechałam do szpitala,lekarz mnie tak w zbadał,ze wszystko mnie bolało przy badaniu,pojechałam z maluśką plamką, a wyszłam ze szpitala z krwotokiem, czułam mokro,ale myślałam ,że to od badania mokre,ale nie że krew,a jak przyjechałam i zobaczyłam to prawie padłam.Możliwe jest że po takim badaniu można poronić po kilku minutach?Mam wizytę w środę dopiero,ale niewiem czy nie szukać jutro gdzieś wizyty żeby upewnić się ,czy kropeczek zyje czy nie poronilam po powrocie.
@Pala Nie wiem czemu ale byłaś na końcu wpisana. Już poprawiłam w kalendarzu.Kochana ja mam 21 podgladanie maluszka:-)
Przy poronieniu brzuch boli i to dość mocno. Zostań już w domku, leż.Leżę i zagladam tylko czy krwawię,ale ucichło,na szczęście,ile się na płakałam już na dziś,z żalu też.Żałuje ,że pojechałam do szpitala,lekarz mnie tak w zbadał,ze wszystko mnie bolało przy badaniu,pojechałam z maluśką plamką, a wyszłam ze szpitala z krwotokiem, czułam mokro,ale myślałam ,że to od badania mokre,ale nie że krew,a jak przyjechałam i zobaczyłam to prawie padłam.Możliwe jest że po takim badaniu można poronić po kilku minutach?Mam wizytę w środę dopiero,ale niewiem czy nie szukać jutro gdzieś wizyty żeby upewnić się ,czy kropeczek zyje czy nie poronilam po powrocie.