reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To niech się tam trzyma do 9 miesiąca ♥♥ U mnie podobno sprinterki, już wychodziły. Pani embriolog mówiła że aż bez sensu było nacinac. No i dwie. To czekanie teraz to chyba gorsze niż cała stymulacja i czekanie na odpowiedź z laboratorium czy coś przeżyło.
To po co nacinali skoro były super zarodki takie nacinanie to zawsze ryzyko uszkodzenia zarodka. Moj dr powiedział ze nie ma sensu nacinać ze embriolog widzi jak gruba jest otoczka i jesli widzi ryzyko ze jest za gruba to dopiero wtedy podejmuje sie decyzje o nacinaniu

Dziewczyny,co mam robić?byłam na ,IP,ginekolog zrobił mi 2 badania usg,pojechałam z lekkimi brązowymi plamieniami,ciaza rozwija się prawidłowo,po badaniu czułam mokro,ale przyjechałam do domu,i krwawię dosyć mocno żywa krwią,mam krwiaka pozakosmowkowego małego,kazal obserwowac,ale te krwawienie po badaniu?boję się naprawdę,dzwonilam do tego lekarza powiedział że mam czekać ,ale na co?
Leż już nigdzie się nie wybieraj. Jesteś obstawiona lekami w szpitalu nic nie pomogą. Lekarz ma rację, czekaj na rozwój sytuacji. Niestety trzeba przez to przejść w sensie strachu o ciążę.

To po co nacinali skoro były super zarodki takie nacinanie to zawsze ryzyko uszkodzenia zarodka. Moj dr powiedział ze nie ma sensu nacinać ze embriolog widzi jak gruba jest otoczka i jesli widzi ryzyko ze jest za gruba to dopiero wtedy podejmuje sie decyzje o nacinaniu
No właśnie też mnie to zastanawia. Może dlatego że zapłaciliśmy za to? :( Szkoda że wcześniej o tym tak dokładnie nie poczytałem, bo mogłabym spytać pania embriolog po co nacinali? Jak nam pokazywali to już były naciete.

Leż już nigdzie się nie wybieraj. Jesteś obstawiona lekami w szpitalu nic nie pomogą. Lekarz ma rację, czekaj na rozwój sytuacji. Niestety trzeba przez to przejść.
No widzisz w takich sytuacjach trzeba być czujnym ale to nie oznacza zaraz najgorszego 3majcie się i odpoczywajcie
Podczas oddawania moczu wypadł mi duży skrzep,boje się ,że to poronienie,lekarz kazał czekać czy się nasili,jak tak ,to na IP

reklama
Do góry