Kochana pisałam do lekarza,odpisal że może to krwiak,ale mam czekać i zobaczyć czy dalej będę krwawić,jak będę to na IPMoże to ten krwiak.
Kiedy masz wizytę u swojego lekarza???
reklama
Elessi
Fanka BB :)
To po co nacinali skoro były super zarodki takie nacinanie to zawsze ryzyko uszkodzenia zarodka. Moj dr powiedział ze nie ma sensu nacinać ze embriolog widzi jak gruba jest otoczka i jesli widzi ryzyko ze jest za gruba to dopiero wtedy podejmuje sie decyzje o nacinaniuTo niech się tam trzyma do 9 miesiąca ♥♥ U mnie podobno sprinterki, już wychodziły. Pani embriolog mówiła że aż bez sensu było nacinac. No i dwie. To czekanie teraz to chyba gorsze niż cała stymulacja i czekanie na odpowiedź z laboratorium czy coś przeżyło.
Basik12
Zaangażowana w BB
W Katowicach gyncentrum . Tak w tym samym cyklu przynajmniej jest taki planWitamyI trzymamy kciukiW jakim miescie pidchodzisz?Punkcja I transfer masz na cyklu tym samym z tego co piszesz?Czyli nie mrozaki?
Masakra co za stres leż Kochana i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i skończyło się na strachdawaj znać.Kochana pisałam do lekarza,odpisal że może to krwiak,ale mam czekać i zobaczyć czy dalej będę krwawić,jak będę to na IP
motylek24
Leż już nigdzie się nie wybieraj. Jesteś obstawiona lekami w szpitalu nic nie pomogą. Lekarz ma rację, czekaj na rozwój sytuacji. Niestety trzeba przez to przejść w sensie strachu o ciążę.Dziewczyny,co mam robić?byłam na ,IP,ginekolog zrobił mi 2 badania usg,pojechałam z lekkimi brązowymi plamieniami,ciaza rozwija się prawidłowo,po badaniu czułam mokro,ale przyjechałam do domu,i krwawię dosyć mocno żywa krwią,mam krwiaka pozakosmowkowego małego,kazal obserwowac,ale te krwawienie po badaniu?boję się naprawdę,dzwonilam do tego lekarza powiedział że mam czekać ,ale na co?
motylek24
Ja byłam w Białymstoku. U jakiego lekarza jesteś?gratulacje ! Dobrze jest wiedzieć, że in vitro pomaga. To pozytywnie nastawia. a za którym razem Ci się udało ? a jesteś z Bociana z Białegostoku czy z innego miasta ?
Pójdźka
No właśnie też mnie to zastanawia. Może dlatego że zapłaciliśmy za to? Szkoda że wcześniej o tym tak dokładnie nie poczytałem, bo mogłabym spytać pania embriolog po co nacinali? Jak nam pokazywali to już były naciete.To po co nacinali skoro były super zarodki takie nacinanie to zawsze ryzyko uszkodzenia zarodka. Moj dr powiedział ze nie ma sensu nacinać ze embriolog widzi jak gruba jest otoczka i jesli widzi ryzyko ze jest za gruba to dopiero wtedy podejmuje sie decyzje o nacinaniu
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
No widzisz w takich sytuacjach trzeba być czujnym ale to nie oznacza zaraz najgorszego 3majcie się i odpoczywajcieDziękuję dziewczyny za wsparcie jesteście kochane,tyle pocieszenia mam od was i dobrych słów,leżę i odpoczywam,serduszko bije na usg,rośnie fasolka
Leż już nigdzie się nie wybieraj. Jesteś obstawiona lekami w szpitalu nic nie pomogą. Lekarz ma rację, czekaj na rozwój sytuacji. Niestety trzeba przez to przejść.
Podczas oddawania moczu wypadł mi duży skrzep,boje się ,że to poronienie,lekarz kazał czekać czy się nasili,jak tak ,to na IPNo widzisz w takich sytuacjach trzeba być czujnym ale to nie oznacza zaraz najgorszego 3majcie się i odpoczywajcie
reklama
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Ja byłam w Białymstoku. U jakiego lekarza jesteś?
U dr Elwiry Jasinskiej a Ty ?Ja byłam w Białymstoku. U jakiego lekarza jesteś?
Podziel się: