reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My dziś byliśmy u Paśnika i tak jak wy długa trasa 4.5h w jedną stronę ale na wizytę czekaliśmy tylko 30 minut. My byliśmy już z gotowymi badaniami wcześniej zleconymi które kosztowały nas 2tys więc nie wiem czemu was aż 5.... My z racji zbyt małej ilości kirow i podwyższonym nk dostaliśmy zastrzyki z accofilu. Lekarz bardzo sympatyczny i wszystko dokładnie tłumaczył. Wierzę że teraz się uda!
Tez byliśmy u dr i tez mamy accofil. Kiedy zabierasz mrozaczka? My mamy wizytę w połowie sierpnia u ginai wtedy się dowiemy jaki jest plan :)

My dziś byliśmy u Paśnika i tak jak wy długa trasa 4.5h w jedną stronę ale na wizytę czekaliśmy tylko 30 minut. My byliśmy już z gotowymi badaniami wcześniej zleconymi które kosztowały nas 2tys więc nie wiem czemu was aż 5.... My z racji zbyt małej ilości kirow i podwyższonym nk dostaliśmy zastrzyki z accofilu. Lekarz bardzo sympatyczny i wszystko dokładnie tłumaczył. Wierzę że teraz się uda!
Tez byliśmy u dr i tez mamy accofil. Kiedy zabierasz mrozaczka? My mamy wizytę w połowie sierpnia u ginai wtedy się dowiemy jaki jest plan :)

Dziewczyny już mi ręce opadają ;(( ta cholerna @ jak ma przyjść to nie przychodzi .. od 1,5 tygodnia czuje „że się zbiera”. Piersi bolą, podbrzusze boli a tu nic ...
Gorące kąpiele były, seksiki były i dalej nic .. nie wiem już co mam robić ;( kropek na mnie czeka !
(Zrobiłam test ciążowy, tak na wszelki wypadek ale wynik był oczywisty)

To trzeba wierzyć że to będzie ten jedyny:) Długo czekał żeby się połączyć z mamusia to będzie napewno walczył!!
Ja mam bardzo pozytywne nastawienie, chociaż wiem że za pierwszym razem mało komu się udaje. Ale będzie co będzie... Zrobilismy wszystko co było możliwe..
Tzn drugi już transfer ale ostatni zarodek... Tak już wszystko zrobilysmy co możliwe...też jesteś po. Transferze?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny już mi ręce opadają ;(( ta cholerna @ jak ma przyjść to nie przychodzi .. od 1,5 tygodnia czuje „że się zbiera”. Piersi bolą, podbrzusze boli a tu nic ...
Gorące kąpiele były, seksiki były i dalej nic .. nie wiem już co mam robić ;( kropek na mnie czeka !
(Zrobiłam test ciążowy, tak na wszelki wypadek ale wynik był oczywisty)
To tak zawsze u mnie sie prawie o tydzien przesunęła owulacja przed transferem choc nigdy sie tak nie zdaza. In vitro najlepsza szkoła cierpliwości ❤️

Witajcie dziewczyny w nowym tygodniu ;)
Jak codzien trzymam kciuki za nas wszystkie. Dzis trzymajcie tez za nas- jedziemy na pierwszy monitornig stymulacji. Wczoraj byl 5 dzien, czulam sie dobrze, dzis juz mocniej odczuwam prawy jajnik, pobolewa. Mam nadzieje,ze rosną ;) Jutro wizyta z anestyzjologiem. [emoji8][emoji7]

reklama
Witajcie dziewczyny w nowym tygodniu ;)
Jak codzien trzymam kciuki za nas wszystkie. Dzis trzymajcie tez za nas- jedziemy na pierwszy monitornig stymulacji. Wczoraj byl 5 dzien, czulam sie dobrze, dzis juz mocniej odczuwam prawy jajnik, pobolewa. Mam nadzieje,ze rosną ;) Jutro wizyta z anestyzjologiem. [emoji8][emoji7]
Trzymam kciuk ✊ja jadę właśnie na punkcję ! ☀️

Do góry