reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, 29 :) W bocianie mówią, aby testować w 14 dpt, ale chyba nie doczekam ! planuję we wtorek/środę czyli to będzie 11/12 dpt. Powinno już coś chyba wykazać :) To czekanie potrafi dobić człowieka... ale staram się funkcjonować normalnie to chociaż czas szybciej mija
Mysle ze spokojnie mozesz juz jutro zrobic bete i powinno juz wyjsc

Co klinika to inny schemat. Mi kazali w czwartym, siódmym i 11 dpt:( może to za szybko? Coś wyjdzie już?
Mi wyszło juz w 5dpt beta 19 wiec mysle ze i w 4 mogłoby cos wyjsc ale u każdego zarodek zagnieżdża sie w innym czasie widocznie mojemu było spieszno a była to średnia blastka a nie jakis sprinter a w brzuchu widocznie dostał kopa ❤️

Dziewczyny,co mam robić?byłam na ,IP,ginekolog zrobił mi 2 badania usg,pojechałam z lekkimi brązowymi plamieniami,ciaza rozwija się prawidłowo,po badaniu czułam mokro,ale przyjechałam do domu,i krwawię dosyć mocno żywa krwią,mam krwiaka pozakosmowkowego małego,kazal obserwowac,ale te krwawienie po badaniu?boję się naprawdę,dzwonilam do tego lekarza powiedział że mam czekać ,ale na co?
Masz teraz wszystko mega ukrwione i zostalo naruszone przez badanie usg. A wiec stąd mocniej leci. Wycisz sie i odpoczywaj. Masz czekac az ustanie plamienie bo moze też byc barxziej hakby krwoak sie oczyscil.

Dziewczyny,co mam robić?byłam na ,IP,ginekolog zrobił mi 2 badania usg,pojechałam z lekkimi brązowymi plamieniami,ciaza rozwija się prawidłowo,po badaniu czułam mokro,ale przyjechałam do domu,i krwawię dosyć mocno żywa krwią,mam krwiaka pozakosmowkowego małego,kazal obserwowac,ale te krwawienie po badaniu?boję się naprawdę,dzwonilam do tego lekarza powiedział że mam czekać ,ale na co?
Anulka w pierwszej ciąży też krwawiłam. Jeżeli na usg wszystko ok to pozostaje ci leżeć i brać leki. Będzie dobrze moja córka ma teraz 11 lat a lało się ze mnie.

Nie jest powiedziane że u Ciebie też się rozkręci ale musisz być czujna ..u mnie plamilam aż nagle dostałam krwotoku i trafiłam do szpitala
Anulka w pierwszej ciąży też krwawiłam. Jeżeli na usg wszystko ok to pozostaje ci leżeć i brać leki. Będzie dobrze moja córka ma teraz 11 lat a lało się ze mnie.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie jesteście kochane,tyle pocieszenia mam od was i dobrych słów,leżę i odpoczywam,serduszko bije na usg,rośnie fasolka

Mi wyszło juz w 5dpt beta 19 wiec mysle ze i w 4 mogłoby cos wyjsc ale u każdego zarodek zagnieżdża sie w innym czasie widocznie mojemu było spieszno a była to średnia blastka a nie jakis sprinter a w brzuchu widocznie dostał kopa ❤
To niech się tam trzyma do 9 miesiąca ♥️♥️ U mnie podobno sprinterki, już wychodziły. Pani embriolog mówiła że aż bez sensu było nacinac. No i dwie. To czekanie teraz to chyba gorsze niż cała stymulacja i czekanie na odpowiedź z laboratorium czy coś przeżyło.

reklama
Do góry