reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Justyska13 @Dzoannna mega mocno trzymam✊✊✊✊ żeby Wasze bety były do nieba.

Ja na razie odpoczywam od tego wszystkiego i powoli oswajam się z myślą o szczepieniach. Jeszcze mam miesiac, wiec chyba dam rade. Bo tak naprawdę to nie mam pomysłu, co innego mogłabym zrobic.

Ale chyba teraz mój organizm zaczyna się regenerować po tym wszystkim, bo jestem taka jakaś osłabiona, ze codziennie po południu drzemke zaliczam. Bez niej o 20 padam na twarz. Chyba jednak stymulacja, crio, prawie 3 miesiące na hormonach, a pozniej cb zrobiły swoje. Mam nadzieje, ze dojdę szybko do siebie i bede miała sile walczyć dalej. Choć nie powiem, ze nie mam chwil zwątpienia i mysli, ze chyba jednak nie bedzie mi dane zostac mama.

reklama
@Justyska13 @Dzoannna mega mocno trzymam[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] żeby Wasze bety były do nieba.

Ja na razie odpoczywam od tego wszystkiego i powoli oswajam się z myślą o szczepieniach. Jeszcze mam miesiac, wiec chyba dam rade. Bo tak naprawdę to nie mam pomysłu, co innego mogłabym zrobic.

Ale chyba teraz mój organizm zaczyna się regenerować po tym wszystkim, bo jestem taka jakaś osłabiona, ze codziennie po południu drzemke zaliczam. Bez niej o 20 padam na twarz. Chyba jednak stymulacja, crio, prawie 3 miesiące na hormonach, a pozniej cb zrobiły swoje. Mam nadzieje, ze dojdę szybko do siebie i bede miała sile walczyć dalej. Choć nie powiem, ze nie mam chwil zwątpienia i mysli, ze chyba jednak nie bedzie mi dane zostac mama.

Trzymaj sie dzielnie[emoji8][emoji8][emoji8]
Masz jeszcze jakis plan...
A odpoczynek wskazany bo to mega obciazenie dla nas....
Wypoczywaj[emoji8][emoji8][emoji8]

Wracam do walki, plan jest by na cyklu naturalnym wrócić po ostatniego malucha. Jednak bardziej mam się nastawić na kolejną stymulacje i pobranie maksymalnie dużo jajek, bo jest problem z przeżyciem zarodków i ich jakością. Kto w sierpniu próbuje? Kto ma crio?
Ja próbuję w sierpniu. W sobotę mam kontrolę i prawdopodobnie ustalenie terminu.

Dziewczyny jak se radzicie ze stresem po transferze?
U mnie dziś mija 7dpt i muszę jeszcze czekać kolejne 7dni do testu. Chyba zniosę jajo ..... Staram sie czymś zająć ale wiecie ze w głowie siedzą i tak różne myśli. Boje się ze zobaczę wynik w teście tylko 1 „|”...... boje się wyniku.... i to strasznie. Bo nie ukrywam chyba każda z nas chciałaby mieć wynik z ||.

Moje drogie jak już jade na upust krwi, najgorsze będzie później czekanie bo maz ma wybrać wyniki i nie wiadono o ktorej kal nie wytrzymam to ok 14 sama pojade :-) :) trzymajcie ogromne kciuki zamojea bete i bete @Dzoannna niech bedzie pozytywna i wystrzalowa w kosmos

@Riddikulus trzymamy mocne kciuki za dobre wiesci n izycie przed walka o rozowa dupcie :-) :)
@Justyska13 @Dzoannna trzymam mocne kciuki za Wasze bety ✊✊✊✊

reklama
Kurde nic. Wieczorem kolo 19-20brzuch pobolewal a tak to cisza wzoelam nospe i biscopan i wszustko ucichlo,nawet spac mi sie kurde nie chce. A na gorze tez cisza upsss slonce zaświecilo to moze dobry znak :-) :) a jutro boje sie jak cholera!!! Czy to dobry plan jutro osc na bete????
@Czarnula34 a jak u ciebie? Robilas przyrosty? Jak objawy? Mialas jakieś przed beta?
Trochę brzuch mnie pobolewał miałam upławy i byłam bardziej wrażliwa na zapachy Powiedz mi co ile można robić USG bo tak w poniedziałek mam darmową konsultacje w Białymstoku i być może USG a w piątek USG u lekarza do którego chcemy się przenieść bo do Rzeszowa mamy bliżej

Do góry