reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Alegoria biedactwo, to musi być szok, najpierw beta dodatnia radość, a później wiadomość że puste jajo. Dobrze że szybko podejdzesz do transferu, oby sie teraz udało. Trzymam kciuki.

mmonika... Ja mam 36.7 a ostatnio juz byli 37... Wiec spadla. Ale nie mierzylam od początku wiec mój wynik nie jest miarodajny, tak jak pewnie twój.

kiciabp... Kochanie jesteś kolejnym cudownym przykładem, ze hiper napędza ciążę! Strasznie się cieszę, ze odkrecasz ta zła passe! gratuluje mamuśka.

Jak tak mowicie o tych betach to aż mnie korci, dzis 6 dpt, 5 dniowy jeden blastus... Co o tym myślicie? Klinika kazała zrobic betę w 10 dpt

Kicia - piękna beta!! GRATULUJĘ Ci serdecznie :))))
Elona - ja w 10dpt robiłam test. Jak ma wyjść to z krwi wyjdzie - tak mi się wydaje. Trzymam kciuki za Ciebie :)
Alegoria - strasznie mi przykro....ale dobrze że światełko w tunelu jest i szybko do drugiego podejścia się bierzecie - nowe podejście - nowa nadzieja. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze :)
Millia - ja na Twoim miejscu bym jednak poczekała troszkę...po co się stresować niepotrzebnie...poczekaj do 10dpt...
A mi tak brzuszek przez ostatnie dni urósł...normalnie w spodniach się już nie dam rady zapiąć - jutro usg - trzymajcie kciuki :))

Alex - wszystko zależy chyba od podejścia ludzi dookoła - rodziny, przyjaciół. U nas też wszyscy dookoła wiedzą - cała rodzina, najbliżsi znajomi, w pracy i u mnie i u męża. Nie usłyszałam nigdy złego słowa od nikogo na ten temat. Społeczeństwo się jednak zmienia...najgorszy jest brak wiedzy. Także u nas nie było problemów w tym temacie :)

Alegoria :-( oh tak mi przykro,że się nie udało ... ale podałaś też dobrą nowinę,że już niedługo zabierzesz maluszka z ferii zimowych :-) trzymam kciuki &&&&&&

Aduś :-) jednak będziesz szybsza ode mnie :-) to nam zaczniesz Nowy Rok :-):-D:-):-D:-)

reklama
Lawendowy jak to ty jestes sylwestrowa ?? to super dzieciaki w sylwestra się płodzą :tak: ale się ciesze :-) to kiedy masz urodzinki? tylko żeby wcelowac w tego sylwestra.. niestety obie poprzednie stymulacje trwały 10 dni a teraz by wypadł sylwek gdyby trwała 7 więc raczej będzie cięzko ..ale z drugiej strony 2-4 stycznia to począteczek Nowego Roku i mam nadziej nowego życia... Tak na marginesie ten 'nowy' dr jest o Niebo lepszy ... powiem wam jak się spotkamy po czym to wnioskuje ..
Gotadora nie ma kto jest szybszy, dla nas obu to będzie Nowy ..Rok :tak:
Dziewczyny, to jak jest z ta dawką Clexan? jaką miałyście?

Do góry