To w takim razie powodzenia i proszę mi tu nie panikować tylko spokój!Kończą mi się niektóre leki, L4, więc i tak muszę odwiedzić lekarza.Niech powie co dalej i do kiedy brać:|)
reklama
Ok,będzie dobrzeTo w takim razie powodzenia i proszę mi tu nie panikować tylko spokój!
Justyska i Dzoannna zazdroszcze wam chęci. Moje libido umarło jakieś 2 lata temu i za nic nie mogę go wskrzesić
Hmmma bierzesz ciagle jakies leki? Moze jest jakis powod??
Riddikulus
Fanka BB :)
Po stresie związanym z chorobą taty coś się zmieniło. A to bbyło 2,5roku temu. Na stałe biorę tylko euthyrox ale to od 4 lat.Hmmma bierzesz ciagle jakies leki? Moze jest jakis powod??
Po stresie związanym z chorobą taty coś się zmieniło. A to bbyło 2,5roku temu. Na stałe biorę tylko euthyrox ale to od 4 lat.
To moze przez duzy stres...
Potem trzeba sie postarac, zeby to wrocilo, moze jakies kolacje romantyczne w domku, wspolne gotowanie, jakies „atrakcje”?
Wiesz, zeby znowu byly takie chwile jak na poczatku... a jak nie dziala to moze seksuolog / psycholog? Szkoda zostawic taki temat ...
Miałam podawane ovitrelle dlatego nie wiem czy to nie podnosi Bety@elzza sorry źle odczytałam twoją wiadomość myślę że wynik pozytywny, powtórz za 2 dni bete... aaaa nie miałaś ovitrelle???? tak na prawdę to 7 dpt więc wynik jest pozytywny
anielka0612
Ja musiałam mieć chwile odpoczynku od całego tematu. Ale już w miarę doszłam do siebie i 26.08 mam pierwsze szczepienie. Boje sie okrutnie, ale chyba nie mam wyboru. Zreszta lekarka mi powiedziała, ze nie zrobi mi kolejnego transferu bez nich.
Dziewczyny tule mocno tym, którym się nie udało. @Oleczka27 przykro mi bardzo
@jagodaaga trzymaj się jakoś kochana. Brak słów, ze tak się podziało..
Gratuluje wszystkim, którym jednak los sprzyja.
@Justyska13 @Dzoannna trzymam mocno za przeloty kropeczkow. Taka kumulacja musi przynieść Wam szczescie.
@Justyska13 @Dzoannna trzymam mocno za przeloty kropeczkow. Taka kumulacja musi przynieść Wam szczescie.
motylek24
@Kurcia ja też miałam niskie TSH ale liczy się także Ft4 i FT 3. Ja nawet musiałam brać więcej letroxu pomimo niskiego TSH.Podobno zeby euthyrox zadzialal to ponad tydzien trzeba brac wieksza dawke. Wiec jest szansa ze to Twoje 1.89 to po prostu tak jak Ci pisalam wahania TSH.
Ja tak dla odmiany ostatnio mialam 1.6, a dzisiaj 0.6... [emoji55] pewnie jednak codziennie 75 euthyroxu to dla mnie za duzo...
Justyska13
to ja bym tak szybko się nie cieszyła, różnie to bywa, zrób za 2 dni betęMiałam podawane ovitrelle dlatego nie wiem czy to nie podnosi Bety
reklama
Justyska13
kochana świetnie, cieszę się że działacie. Musisz podejść do szczepien, szkoda zarodków by sobie "próbować" czy sie uda czy nie, owszem szczepienia nie daja gwarancji ale może to one pomogą i twój organizm na stałe zaimplantuje maleństwo, a nie na chwilkę. Kochana trzymam za ciebie kciuki.Ja musiałam mieć chwile odpoczynku od całego tematu. Ale już w miarę doszłam do siebie i 26.08 mam pierwsze szczepienie. Boje sie okrutnie, ale chyba nie mam wyboru. Zreszta lekarka mi powiedziała, ze nie zrobi mi kolejnego transferu bez nich.
Podziel się: