G
gość_AL19
Gość
Wykonują wogole bez znieczulenia? Ja miałam w listopadzie ze znieczuleniemDziewczyny mam pytanie.. Czy któraś z was miała histeroskopie bez znieczulenia??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wykonują wogole bez znieczulenia? Ja miałam w listopadzie ze znieczuleniemDziewczyny mam pytanie.. Czy któraś z was miała histeroskopie bez znieczulenia??
Ja miałam bo nie mieli gdzie założyć welflonu do podania narkozy i pan doktor zaproponował bez.Dziewczyny mam pytanie.. Czy któraś z was miała histeroskopie bez znieczulenia??
Najlepiej zrobić równo po 48 godzinach.Dziękuje dziewczyny za to ,że jesteście,Już nie będę się martwić.W piątek mam wizytę u swojego gina.Więc może jutro powtórze jeszcze bete po poludniu,czy wzrasta,jak myślicie?Wizyte mam z rana w piątek.
haha czyli może mój w przyszłości też się nauczy, aczkolwiek pewnie wole skorzystać z pomocy przyjaciółek. Jak raz całą noc męczyła mnie grypa żołądkowa na wszystkie strony i na drugi dzień byłam jak zwłoki wiec nie ugotowałam rosołu (mąż ma dwie lewe ręce do gotowana potraw) i zaproponowałam że bedę mu mówić a on będzie tylko wrzucał warzywa to stwierdził ze zamówi sobie pizze gdzie rosół to prościzna haha. No ale może jak będę w ciązy to jednak czegoś się ten mój mąz nauczyVinszka, w ciąży najlepiej jak myje okna mąż mój się nauczył i prac firanki i prasować i wieszać. Ja tylko musiałam patrzeć i mówić czy dobrze wiesza a potem dać mu piwo w nagrodę
Plus jest taki, że jak się raz nauczył to i po ciąży się tym zajmuje. Tylko ja muszę się nauczyć cierpliwości do jego tempa sprzątania
oj widze że coraz więcej nas tu niestety z brakiem kasy i poddające się. Przykre to jest że żeby mieć upragnione dziecko musimy walczyć o nie i o pieniądze bo to zasrane państwo ma swoje głupie poglady!!!Hej, dawno nie pisalam
Jagodka, przytulam, trzymaj sie kochana mocno
Ja mam drugi transfer na koniec wrzesnia, i dla mnie to tez ostatnia proba, bo kasiorki na kolejne nie ma ((
oj widze że coraz więcej nas tu niestety z brakiem kasy i poddające się. Przykre to jest że żeby mieć upragnione dziecko musimy walczyć o nie i o pieniądze bo to zasrane państwo ma swoje głupie poglady!!!
Uff to mnie trochę uspokoiłas.. No ja mam mieć jakąś krótka co od 3 do 5 min trwa bez znieczulenia.. Bolało cię coś później? Przynajmniej nie jestem sama :*Ja miałam bo nie mieli gdzie założyć welflonu do podania narkozy i pan doktor zaproponował bez.
Jeżeli masz mieć jedynie diagnostyczną, czyli że zaglądają czy wszystko jest ok ewentualnie pobierają próbkę do badań histopatologicznych, to jest do wytrzymania. Mnie nic nie bolało czułam tylko delikatne rozpychanie w podbrzuszu.
Plus taki że można sobie macice od środka obejrzeć [emoji41][emoji3]
haha czyli może mój w przyszłości też się nauczy, aczkolwiek pewnie wole skorzystać z pomocy przyjaciółek. Jak raz całą noc męczyła mnie grypa żołądkowa na wszystkie strony i na drugi dzień byłam jak zwłoki wiec nie ugotowałam rosołu (mąż ma dwie lewe ręce do gotowana potraw) i zaproponowałam że bedę mu mówić a on będzie tylko wrzucał warzywa to stwierdził ze zamówi sobie pizze gdzie rosół to prościzna haha. No ale może jak będę w ciązy to jednak czegoś się ten mój mąz nauczy
Witaj w klubie ;( to straszne.. ja sobie to tlumacze tymi lekami, witaminkami..Justyska i Dzoannna zazdroszcze wam chęci. Moje libido umarło jakieś 2 lata temu i za nic nie mogę go wskrzesić